Stek Woon & Lifestyle Magazine
TrendlunchBaut Zuid

Trends bloemen en planten

In Restaurant Baut-Zuid vond deze week de trendlunch van Bloemenbureau Holland plaats met de onthulling van de nieuwste trends op het gebied van planten en bloemen. Een inspirerende middag met een heerlijke lunch van de keuken van Baut-Zuid; een culinaire aanrader! Met het thema Wakker kwamen de 4 stijltrends van Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemen.nl onder de aandacht. Restaurant Baut-Zuid, gevestigd in de voormalige Citroën showroom, was omgetoverd tot een waar plantenfestijn en bloemenpracht. Uiteraard was ik erbij om voor Stek te nieuwste trends te spotten.

Ik geef je alvast een preview van de trends. Je vindt alle vier de planten- en bloementrends binnenkort terug op de site met prachtige foto’s en een omschrijving hoe jij die stijl in huis maakt.

#1 Stijltrend Connect the Story

In een snel veranderende wereld is ons huis ons rustpunt. Simpliciteit, ongecultiveerde bloemen en planten staan centraal. Maar ook de herkomst van planten en bij welke soort ze het goed doen.
Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners

#2 Stijltrend Reconsider Space

Openheid wordt steeds belangrijker, ook als het gaat om het kopen van producten. Kopen direct bij de fabriek of leverancier wordt populairder. Winkels die etenswaren verkopen die je direct in een zakje kan scheppen, zonder verpakking. We willen weten waar iets vandaan komt en geen verborgen kleine lettertjes. Dat zie je ook terug in de trend van bloempotten, vazen en hoe je planten ophangt. Openheid is key.

Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners

#3 Stijltrend More is More

Less is more is lang populair geweest en nog steeds in het interieur. Maar de term ‘More is more’ spreekt mij persoonlijk wel aan. Zeker met bloemen. Daarmee kan je best eens even uitspatten. Naast de hang naar simpel zie je ook steeds meer de hang naar extreem. Het is ook maar net waar je zin hebt. Maar uitersten mogen dus ook op groen gebied. Leef je uit zou ik zeggen!

Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners more is more Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners more is more Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners more is more

#4 Stijltrend The World Beyond

Een wereld waarin alles mogelijk is. Dat is de rode lijn van het thema The World Beyond. Laat je fantasie de vrije loop. Zo ontstaan de meest geweldige bloemencreaties.

Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners the world beyond Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners the world beyond Trends bloemen en planten trendlunch the gardeners the world beyond

Binnenkort nog veel meer mooie foto’s en de vormen, materialen, planten- en bloemensoorten die passen bij deze interieurtrends.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.