Stek Woon & Lifestyle Magazine
Unieke eettafel | Stek Magazine

Tafels van A tot Z voor bij jou in huis!

De winter is de tijd om heerlijk uren aan tafel te zitten. Een middagje monopoliën met het hele gezin of ’s avonds uren tafelen met een gezellige club vrienden. Alles draait om de eettafel dus die moet perfect zijn. En vooral lekker stevig en tegen een stootje kunnen. Ga voor een unieke tafel waar je jaren later nog aan kan zitten en verhalen ophaalt.

Van vroeg tot laat

Een snel ontbijtje in de ochtend door de week of een late brunch op zondag, aan tafel begint de dag. En ’s avonds weer samen voor het avondeten. Denk daarom goed na over welke tafel bij jou past. Allereerst is de stijl heel bepalend. Ga je voor een strak ‘recht toe, recht aan’ model of voor robuust hout waar je de noesten nog in ziet. Het leuke aan zo’n unieke tafel is dat ze allemaal eigen details hebben. Wanneer je een heel strak interieur hebt met bijvoorbeeld veel staal en steen, kan juist een robuuste eettafel zorgen voor de nodige sfeer en warmte.

Tafels van A tot Z voor bij jou in huis!
Tafels van A tot Z voor bij jou in huis!

Unieke tafel

Wanneer je hebt bepaald welke sfeer het beste bij jouw interieur past, is het formaat natuurlijk van belang. Ronde eettafels zijn nu weer heel populair. En ook met verrassende onderstellen die de tafel tot een blikvanger maken. Wil je je unieke eettafel liever ook tegen de wand aan kunnen plaatsen? Dan is een rechthoekige tafel handiger. En natuurlijk ook niet minder mooi. Neem eens een kijkje bij de eettafels bij De Bommel Er is oneindig veel keuze uit ronde en rechthoekige tafels. Elke tafel is weer anders. En een grote keuze uit onderstellen.

Tafels van A tot Z voor bij jou in huis!
Tafels van A tot Z voor bij jou in huis!

Afwerking

Een robuust tafelblad van stevig hout is een must voor elke eettafel. Wil je geen last hebben van vlekken? Gewoon lekker kunnen ‘leven’ aan de tafel? Dan is een afwerking met een lak echt aan te raden. Het tafelblad is dan meteen goed beschermd en kan eenvoudig schoongemaakt worden. De kleur en type lak hebben ook een groot effect op de uitstraling van je tafel. Je kan de tafel lichter laten maken met white wash lak en kiezen voor mat of juist glans. Ook helemaal in zijn de zwarttinten. Een mooie witte keuken met een tafel met zwart blad en stalen onderstaal kan zo maar eens de perfecte combinatie zijn!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.