Stek Woon & Lifestyle Magazine
Schutting voor een aangekleed terras | Stek Magazine

Stylingtip: Terras in Bohemian sfeer

De flexibele tuin is helemaal in. Met planten in potten tover je je terras of balkon snel om in een heerlijke loungehoek. En wil je het veranderen? Dan kun je alles makkelijk weer verplaatsen. Wij kozen voor deze styling een Bohemian look met hout, zomers paars, bamboe en natuurlijk heerlijk veel kussens om helemaal in Mediterraanse sfeer te komen. Let’s lounge!

stek_01

Positieve energie
Tover je tuin om in Bohemian stijl. Het groen met al die vrolijke kleuren zorgen voor veel positieve energie! Alles wat je nodig hebt zijn kleurrijke kussens, veel potten, groene planten en hout zoals deze leuke boomstammetjes (gemaakt door Baukje Snieder) en palletbank. De vrolijke lampjes van Happy Lights maken het compleet.

stek_07

stek_15

Mix & match
Kies een paar kleuren uit die je op jouw terras terug wil laten komen. Wij kozen voor kobalt blauw, lichtgrijs, terracotta, wit en paars. Zo mix en match je met potten en kussens al snel een heel andere look! Voor de koelere avonden is deze blauwe plaid van wonenmetlef.nl heerlijk. Mooi bij het buitenkleed is de poef Baboesjka van Fatboy.

stek_04 stek_02 stek_14 stek_13 stek_12 stek_06

Terras make over
Voor een snelle make over van het terras creëer je sfeer met natuurlijke materialen zoals bamboe. Koop een rol bamboe Praxis en een paar mooie volle bamboeplanten en plaats deze in verschillende kleuren potten. DIY tip: Verf terracotta potten in de kleuren van je kussens en accessoires. Snel een mooi resultaat en eenheid!

Hangin’
Lekker loungen op je zelfgemaakte pallet swing. Onder de swing ligt de Non-flying carpet van Fatboy. De kleden zijn geïnspireerd door authentieke Kelim en Perzische kleden en speciaal geschikt voor buiten. Zo heb je meteen een Bohemian sfeer op jouw terras!

stek_09 stek_03

Fotografie & Styling: Souraya Hassan Bintihome

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play