Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stoer industrieel interieur met vintage

Stoer, industrieel interieur met een tikkie vintage

Niets leuker dan een kijkje nemen hoe iemand woont en zijn of haar huis heeft ingericht. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Simone ons een kijkje in haar huis met een stoer, industrieel interieur.

Industrieel interieur met vintage

Huis en interieur van Simone

Soort huis: moderne tussenwoning, gelegen aan het water
Soort bouw: onder architectuur gebouwde wijk
Woonoppervlak: 115 m²
Aantal kamers: 4
Woonstijl: Stoer, industrieel met een tikkie vintage
Instagram: @mixed_by_moon

Industrieel interieur

Klein budget, groots resultaat

Simone, Gerwin en zoon Fynn wonen in een moderne tussenwoning in Amersfoort. Sinds 2,5 jaar betrokken zij deze fijne woning. “Het huis was uitgeleefd nadat het voor ons 2 jaar verhuurd was,” vertelt Simone. “We hebben in het begin vooral een fijne basis gelegd en daarna steeds iets aangepakt. We doen alles zelf. We zoeken altijd naar mogelijkheden hoe we iets zelf kunnen aanpakken en wat dus ook lief is voor onze portemonnee.

Industrieel interieur met stoere keuken

Zo was de keuken uitgevoerd in de kleur blauw met een grenen aanrechtblad. Met een klein budget en gewoon slim omgaan met de huidige opstelling en apparatuur, hebben we er een stoere keuken van gemaakt die helemaal past bij onze stijl.”

Mix & match van oude en nieuwe spullen

Het huis heeft een heerlijke stoere stijl. We zijn benieuwd hoe Simone tot deze stijl is gekomen. “Mijn stijl is niet zozeer één stijl,” legt Simone uit. “Ik mix wat ik mooi vind. Ik zoek dit met name in een mix van nieuwe met oude spullen.” Staat er nog iets bovenaan de wishlist? “De badkamer staat als volgend project hoog op onze wensenlijst. We zijn al begonnen met ideeën en spullen te verzamelen. De uitvoering gaan we uiteindelijk ook weer zelf doen. En uiteraard in dezelfde stoere stijl.”

Industrieel interieur

Industrieel interieur met zwart en armygreen

Simone omschrijft haar woonstijl terecht als Stoer, industrieel met een tikke vintage. Dat zie je zeker ook terug in de keuze van de kleuren. “Paint it Black!”, is mijn motto zegt Simone. “In de berging staan altijd potten en spuitbussen zwarte verf. Doordat ik het combineer met armygreen en natuurlijk materialen, krijgt het huis een warme uitstraling.”

Favoriete plek in huis

We zijn tot slot heel nieuwsgierig of Simone een favoriet hoekje of plekje in huis heeft. “Ik heb er zoveel,” lacht Simone. “In de ochtend zit ik graag in de keuken aan de werkbank met een lekker bakkie, in de avond plof ik het liefst op de bank onder mijn chunky deken en in de zomer zit ik het allerliefste op de loungebank aan de waterkant.”

Dank je wel Simone voor het delen van de foto’s en jouw verhaal!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een leuke ingerichte woonkamer, een droomtuin, een mooie slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Je mag de foto’s ook sturen naar info@stekmagazine.nl Doe je mee?

2 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.