Stek Woon & Lifestyle Magazine
housedoctor M a

Scandinavische kerstversiering

Stoer met industrieel
Ga jij voor de traditionele kerstsfeer met rood en groen of voor glam met goud? Ga je voor minder uitbundig dan is de Scandinavische kersttrend iets voor jou. Veel natuurlijke materialen en ingetogen kleuren maar wel heel sfeervol. Met een paar elementen heb je al een echte kerstlook in huis.

Kerstdecoratie House Doctor hout industrieel

House Doctor kerstdecoratie
Ter inspiratie nemen we design merk House Doctor. De collectie zouden we wat kerst betreft omschrijven als eenvoudig en elegant. Met wat kleine versieringen en uiteraard een echte kerstboom heb je een mooie combinatie van natuurlijk groen en Scandinavische tinten. Heb je geen ruimte voor een kerstboom of wil je juist wat extra groen op de kersttafel? Dan is een dikke dak van een kerstboom ook heel leuk in een mooi vaasje, zoals deze van glas met koper van House Doctor.

Housedoctor kerstversiering Scandinavische kerstdecoratie Housedoctor Kerstcollectie housedoctor

Kerstboom alternatief
Met een alternatieve kerstboom zoals printjes in de vorm van een boom op de muur of een vilten kerstboom heb je al snel een kerstsfeer in huis. Ook voor een wat kleinere ruimte is dat een mooie oplossing. En groot voordeel je hebt geen naalden en gesleep met een echte boom Alhoewel dat natuurlijk ook wel weer z’n charme heeft. Er is in ieder geval keuze genoeg of je nu gaat voor echt groen of voor een kerstboom vervanging. Meer voorbeelden van alternatieve kerstbomen vind je hier

Meer informatie over de kerstcollectie van Housedoctor Nog meer kerstinspiratie vind je in de kersttrend 2016 groen met zwart en goud.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.