Stek Woon & Lifestyle Magazine
STEK Magazine Keuken HR

Professionele horeca magnetron thuis

Of je nu een echte keukenprins(es) bent en graag urenlang aan het kokkerellen bent of juist fan bent van snel en gemakkelijk, goede apparatuur is onmisbaar in elke keuken! En je hoeft geen groot restaurant te bezitten om toch te denken aan horeca apparatuur.

Huiskamer restaurant

Misschien ken je het begrip nog niet maar een Huiskamer restaurant is helemaal hip & happening. Het idee is eigenlijk heel simpel. Je stelt je huiskamer beschikbaar voor gasten die bij jou komen eten en waarvoor zij jou een bepaald bedrag betalen. Zo zijn er in Nederland al heel veel gave Huiskamer restaurants ‘geopend’ op bijzondere plaatsen. Bijvoorbeeld in een grachtenpand in hartje Amsterdam en in een Paprikakwekerij in Rotterdam.

De kok is de bewoner/eigenaar van het pand en vindt het gewoon leuk om te koken dus waarom alleen voor familie en vrienden? Een paar keer per week stellen deze koks hun huiskamer open en koken een heerlijk menu met verschillende thema’s. Wat dacht je van typisch Spaans met heerlijke tapas of een volledig vegetarisch menu? Al dan niet uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement. Zo heb je een heel leuke avond met een groep vrienden in een huiselijke omgeving en vaak tegen een niet al te hoog bedrag. Veel van deze koks hebben gekozen voor een professionele horeca magnetron. Tenslotte kan je niet je hele keuken omtoveren tot restaurant-keuken met alle benodigde apparatuur. Maar je hoeft niet persé vaak te koken voor een grotere groep. We zetten een paar voordelen van een professionele horeca magnetron thuis voor je op een rijtje.

Voordelen horeca magnetron

Bijna iedereen heeft wel een magnetron in huis om simpelweg iets in op te warmen. Als je een professionele horeca magnetron aanschaft heb je veel meer mogelijkheden die je niet vindt in de ‘standaard’ magnetrons. Deze zijn vaak te klein om een flinke ovenschoten in te bereiden. Zo kun je ook kiezen voor een combinatie van heteluchtoven en magnetron waar je wel de nodige schalen in kwijt kunt. En het vermogen is een stuk groter waardoor het niet eindeloos duurt eer je die lasagne op tafel kan zetten. Ander voordeel is dat je professionele horeca magnetrons kan programmeren met een keuze tot wel 30 programma’s. Ondanks dat je een veel grotere variant magnetron hebt, kun je toch de nodige ruimte besparen door de combinaties die dit apparaat heeft. Handig voor de dagelijkse maaltijden, een uitgebreid etentje en voor de echte Chef-koks in spé onder ons: Je kan altijd nog je eigen (huiskamer)restaurant openen. In ieder geval heb je er de apparatuur voor…

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.