Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken bij interieur fanaat Miranda

Preview: Binnenkijken bij interieur fanaat Miranda

Als klein meisje was Miranda al gek op ‘schuiven’ met meubels in haar kamer. De passie voor inrichten en styling is met de jaren alleen maar groter geworden. Ze staat er mee op en gaat er mee naar bed. Na tal van verhuizingen woont ze nu samen met haar man en zes kinderen in een prachtig verbouwd herenhuis. Miranda’s signature is duidelijk herkenbaar. Ze neemt ons mee voor een Grand Tour! Je kunt deze het interview en alle prachtige foto’s bewonderen in Stek Magazine editie 03-2019 ‘Binnenkijken bij interieur fanaat Miranda’ van Stek Magazine. Hieronder vind je vast een kleine preview.

Interieur fanaat | Binnenkijken Stek Magazine

Alle foto’s van het door Miranda stijlvol ingerichte huis en het interview vind je in editie 3-2019 van Stek Magazine. Nog geen Stek Magazine app? Download de app en alle edities gratis in Google Play of in de Apple App Store

Binnenkijken bij Interieur fanaat Miranda Driehuizen | Stek Magazine

Binnenkijken bij Interieur fanaat Miranda Driehuizen | Stek Magazine

In haar vorige huizen koos Miranda altijd voor een witte keuken. En dat had ze bijna weer gedaan… Mijn dochter zei ‘Doe eens wat anders, mama!’ Het werd een grote zwarte keukenwand met een mooi kookeiland. Het zwart geeft een mooi contrast met de witte muren en matcht perfect met de zwarte industriële balken en stalen deuren. Ik ben er echt super blij mee!

Binnenkijken bij Miranda Driehuizen | Stek Magazine

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.