Stek Woon & Lifestyle Magazine
Buiten is het nieuwe binnen - Stek Magazine

Nieuwe buitenvloer? Kies dezelfde als binnen!

Genieten van een heerlijk buitenleven kan het hele jaar door. Hoe? Verbind je terras aan je woonkamer. Met de mooie vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones laat je de sfeer van buiten perfect overlopen naar buiten. Neem snel een kijkje en ontdek de prachtige tegels. Met de handige tegelconfigurator mix & match je elke ruimte van je huis. Zo kun je heel gemakkelijk jouw binnenvloer afstemmen op jouw buitenvloer.

Buiten is het nieuwe binnen - Stek Magazine

Nieuwe buitenvloer

Van de eerste zonnestralen in het voorjaar tot een winterse barbecue kun je genieten van het buitenleven. Een fijne loungehoek of die grote tafel waar je tot in de late uurtjes kan genieten met vrienden. Net als binnen is de basis een prachtige vloer. Met de vtwonen buitentegels by Douglas & Jones maak je van jouw balkon of terras een eenheid met je interieur.

Buiten is het nieuwe binnen - Stek Magazine

DUOSTONE by Douglas & Jones

Helemaal trendy is de vintage look. Met de DUOSTONE Dessin Flower geef je je terras een leuke twist. Ga binnen voor bijvoorbeeld grote tegels in zwart, grijs of betonlook. In combinatie met de patronen buiten heb je niet alleen een mooi geheel maar ook net even die pit die je interieur en exterieur samen een eigentijdse sfeer geven. In de serie DUOSTONE heb je de keuze uit 8 dessins en vier kleurcombinaties. Mix & match totdat je jouw perfecte duo gevonden hebt.

Of je nu kiest voor kleine zithoekjes of een fijn ruim terras, met de vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones heb je altijd een mooie basis.

SOLOSTONE by Douglas & Jones

Ook buiten is het mogelijk om keramische vloertegels te plaatsen. Met de serie SOLOSTONE kun je grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 92×92 cm en een dikte van 2 cm eenvoudig plaatsen op je terras. Hiermee tover je elke tuin of balkon om tot een stijlvol geheel. Door het draagsysteem is het ook toepasbaar op een balkon. Nieuw is de trendy kleur SOLID Grey. Ontdek de nieuwe kleur in de configurator ->

Buiten is het nieuwe binnen - Stek Magazine

Van binnen naar buiten

Of je nu gaat voor stoere XL tegels, met of zonder dessins, je hebt de perfecte basis om alle seizoenen te genieten van het buitenleven. Wanneer je ook binnen voor tegels kiest sluiten binnen en buiten perfect op elkaar aan. Naast een mooie uitstraling is een het bijkomend voordeel dat de ruimtes optisch groter lijken. En omdat er zoveel mogelijkheden zijn en keuze in zowel binnen- en buitentegels vind je altijd een match. Het leuke is dat je binnen voor bijvoorbeeld dezelfde kleur kiest en dan juist buiten weer voor een speels dessin. Welke kies jij?

Patio, balkon, terras of veranda? Geef ze een nieuwe beleving met de trendy vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones.

Buiten is het nieuwe binnen - Stek Magazine

Praktisch & prachtig

De perfecte look en toch heel praktisch is een ideale combinatie. De keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen mooi maar ook nog eens makkelijk schoon te maken en vergen weinig onderhoud. De hogedrukreiniger hoeft niet uit de schuur! Ze zijn namelijk net zo min gevoelig voor  kringen en vlekken als je tegels binnen. En ze behouden altijd hun kleur. Dat is echt genieten van een zorgeloos buitenleven!

Buiten is het nieuwe binnen - Tegels

Met vtwonen buitenvloeren als basis creëer je de mooiste plekken buiten. Maak een lijstje met je wensen: waar wil je het liefste zitten of lekker loungen? In de zon of liever in de schaduw?

Open de tegelconfigurator

Meer informatie over vtwonen buitenvloeren

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.