Stek Woon & Lifestyle Magazine
MADE.COM breidt de lifestyle collectie uit met huisdieren bedden en accessoires

Nieuw van MADE.COM: Design huisdieren bedden en accessoires

Je wil het beste en het mooiste voor je huisdier. En daarbij ook het liefst stylish verantwoord in je interieur. Goed nieuws! Online design merk MADE.COM heeft een nieuwe design huisdieren collectie gelanceerd.

MADE.COM breidt de lifestyle collectie uit met huisdieren bedden en accessoires

Huisdieren en interieur

De lancering speelt in op de huidige huisdieren accessoires trend. In Nederland en België heeft bijna 60% van de huishoudens minimaal één huisdier. De nieuwe categorie bestaande uit bedden, voerbakjes en kussens heeft iets voor elke design georiënteerde huisdier eigenaar. De collectie van in totaal 25 producten is opgebouwd van MADE’s meest populaire kleurencombinaties en materialen om verzekerd te zijn van een perfecte match met het huidige interieur van de consument.

MADE.COM breidt de lifestyle collectie uit | Stek Magazine

Kyali hondenmand, natuurlijk essenhout en grijs. €179

Design voor huisdieren

De producten zijn gedesigned door het in-house design ‘MADE Design Studio’ team van MADE.COM. De verschillende producten volgen de belangrijkste trends van dit seizoen. De voerbakken in koper en marmer passen perfect naast de manden gemaakt van natuurlijk essenhout. De mosterdgele bedjes zijn er voor de baasjes die wat kleur in hun interieur willen brengen. De prijzen van de MADE dieren collectie beginnen bij €22.

 

Meer dan 60% van de huishoudens in de Benelux heeft een kat of hond. De MADE huisdieren collectie is voor alle consumenten die geen concessie willen doen in hun interieur als het aankomt op hun huisdieren. MADE heeft de grootste trends onder huidige consumenten vertaald naar een collectie van accessoires voor je liefste viervoeter.

Ruth Wassermann, MADE.COM Head of Design

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.