Stek Woon & Lifestyle Magazine
Modular en Niko

Modular en Niko: design meets design

Modular en Niko bundelen de krachten. De samenwerking tussen de twee, beiden Friends of Hue partners, maakt het voortaan mogelijk slimme verlichting van Modular te bedienen met draadloze schakelaars van Niko. Design en kwaliteit in het kwadraat.

Belgische topmerken vullen elkaar aan

Modular en Niko zijn twee Belgische referentiemerken in hun domein. Niko als expert in schakelmateriaal en smart home; Modular is de eerste producent van architecturale verlichting die slimme verlichting naar de high-end residentiemarkt brengt. De kruisbestuiving tussen de twee is als een perfect match. Niet enkel vullen deze twee kwaliteitsmerken elkaar perfect aan op vlak van design, ook wat betreft functionaliteit tillen ze elkaar op.

Modular en Niko

Friends of Hue vinden elkaar

De beide merken maken deel uit van Signify’s Friends of Hue-programma. Modular heeft de Philips Hue-technologie in zijn productportfolio geïntegreerd, Niko lanceert schakelaars die probleemloos slimme verlichting van Philips Hue aansturen. Beide merken communiceren nu met elkaar via het hart van het systeem, de Philips Hue Bridge. Voortaan stuur je de architecturale verlichting van Modular zorgeloos aan met designschakelaars van Niko. Via de Philips Hue app configureer je de schakelaars naar eigen wens. Schakel je Modular-verlichting aan en uit, roep tot vier voorgeprogrammeerde sferen op of dim het licht tot de gewenste sterkte. En dat allemaal via één schakelaar.

Modular en Niko

Design meets design: Modular en Niko

Als vaandeldragers van design, zijn beide merken uitgegroeid tot trendsetters in het interieurlandschap. Zo kan Modular een indrukwekkend portfolio aan iconische verlichtingsarmaturen voorleggen: van Vaedar over Marbul tot Flat Moon. Niko bewijst op zijn beurt al jaren dat schakelaars een grote bijdrage kunnen leveren in je interieur. Met Niko Pure bracht het een reeks uit dat uitblinkt in ultrastrak design in tijdloze materialen. Twee uitvoeringen van Niko Pure zullen voor de samenwerking gebruikt worden: Niko Pure white steel en Niko Pure black steel.

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.