Stek Woon & Lifestyle Magazine

Niet zomaar een plankje

Een plankje is super handig. Voor in de keuken, badkamer, woonkamer of waar dan ook in huis. Designer Joep Melis ontwierp de Strackk planken waar je alles – maar dan ook echt alles – op kunt zetten, aan kunt hangen en in kan zetten. Je mooiste spullen mogen best in zicht! Met dit mooie design heb je keuze uit vier kleuren en heel veel extra accessoires.

Een plank van formaat

Bij het ontwerpen van de Strackk plank was Joep Melis op zoek naar een mooie plank met draagvermogen omdat zoiets eigenlijk nog niet bestond. Zijn missie was om de ideale oplossing te vinden tussen praktisch en een mooi design.

Van keuken- tot kledingrek

Deze wandplanken hebben een draagvermogen tot wel 250 kg. Je kunt er boeken opzetten maar ook zware pannen of zelfs je televisie. De planken zijn van aluminium en combineren mooi met bijvoorbeeld een houten boekensteun of een houten click-cabinet waardoor je een speels effect krijgt. Met de handige haken maak je er eenvoudig een kledingrek van. Ook erg leuk: de plank waarin een vaasje hangt. Laat je creativiteit de vrije loop…

Meer weten over alle kleuren, materialen en toepassingen? Neem een kijkje op strackk.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.