Stek Woon & Lifestyle Magazine
letseattable

Let’s eat table: een tafel om van te smullen!

Met dit design krijg je iedereen snel aan tafel. De tafel draagt de naam ‘Let’s Eat Table’ en valt op door zijn hoge fun gehalte. De tafel is ontworpen door Jacob Vilató en Angélica Tcherassi. Van origine zijn Jacob en Angélica architecten. Ze experimenteren graag met verschillende materialen en combineren functionaliteit en comfort met een speelse inslag. De passie van de ontwerpers straalt van dit ontwerp af. Wat een eye catcher voor het interieur!

Let’s Eat Table ontworpen door Jacob Vilató en Angélica Tcherassi | Stek Magazine

Let’s Eat Table

De tafel heeft stalen poten in de vorm van bestek en het blad bestaat uit stroken solide hout. De poten zijn verkrijgbaar in zwart, wit of staalkleur. Je kan de tafel als small, medium en large bestellen.

Let’s Eat Table’ ontworpen door Jacob Vilató en Angélica Tcherassi | Stek Magazine

Better than chocolate sofa

Een ander geweldig ontwerp van dit duo is de Better than chocolate sofa. Een bank om van te smullen! Het design van de bank ontleent zich aan heerlijke stukjes witte chocolade en melkchocolade. We zien wel een risico wanneer je deze bank in je woonkamer hebt staan… Je denkt meteen de hele dag aan chocola en probeer er dan maar eens vanaf te blijven 😉

Let’s Eat Table’ ontworpen door Jacob Vilató en Angélica Tcherassi | Stek Magazine

Meer weten over deze smakelijke designs? Neem een kijkje op de site

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.