Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken bij Ankie - Stek Magazine

Modern wonen: Binnen en buiten ineen

Huis en interieur van Ankie Stadegaard

Soort huis: Beneden- en bovenwoning
Soort bouw: Bestaande bouw
Woonoppervlak: 75 – 100 m2
Aantal kamers: 4
Woonstijl: Modern
Website: helpendehandcoaching.nl

Een binnenkijker en buitenkijker

Ankie woont in een beneden- en bovenwoning in Den Haag. Ze is master NLP-er en afgestudeerd Mindful Analyst. Ze geeft ons een kijkje in haar inspirerende werkplek thuis. Ankie over haar huis: “Een binnenkijker en buitenkijker tegelijk. Met de deuren dicht zit ik binnen. Met de deuren open zit ik buiten. Je hoeft niet groot te wonen om groots te creëren. Ja,.. dit is mijn inspiratieruimte, mijn stilteruimte. Hier gebeurt het allemaal. Mijn ideeën krijgen in deze heerlijke ruimte vorm. Hier werk ik ze uit. Klein wonen om groots te leven dat is wat deze ruimte met me doet.”

Kijk je mee in deze heerlijk lichte en open ruimte?

Loggia met zwarte kozijnen en houten vlonder vloer Openslaande deuren voor een ruimtelijk gevoel Binnen zitten met het gevoel van buiten zitten Huiskamergevoel buiten

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent, een prachtig ingericht terras, een droomtuin of net een nieuwe badkamer? Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.