Stek Woon & Lifestyle Magazine
Manor en Grand van Douglas & Jones De sfeermakersin elke ruimte

Manor en Grand van Douglas & Jones: De sfeermakers in elke ruimte

Met prachtige vloeren en wanden bepaal je de sfeer en stijl van elke ruimte. Zo creëer je de ultieme spa-look in de badkamer of die tijdloze moderne uitstraling in de woonkamer. De prachtige tegelcollecties Manor en Grand van Douglas & Jones vormen de perfecte basis. Ontdek de vele kleuren en formaten van beide series en hoe je ze kan toepassen in jouw interieur.

Grand van Douglas & Jones | Stek Magazine
Grand van Douglas & Jones | Stek Magazine

Warm, diep en doorleefd

Deze tegelcollectie Manor van Douglas & Jones vormt een mooie basis op een unieke wijze. Met een rijk palet aan kleuren en genereuze afmetingen vormen ze de sfeermaker voor een luxe badkamer met spa-uitstraling. Door de authentieke en karakteristieke kenmerken geef je met deze tegel expressie aan elke ruimte in huis. Vooral op grote oppervlakken komen ze goed tot hun recht. Dus ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken.

Ontdek de tegel in de configurator

Het rijke palet aan kleuren en vooral de genereuze afmetingen, bieden allerlei elegante mogelijkheden.

Douglas & Jones Manor Gris | Stek Magazine

Sfeer van formaat

Houd je van een moderne uitstraling? Serie Grand van Douglas & Jones bestaat uit groot-formaat wandtegels in natuurlijke cement-tinten met verschillende structuren. Van mat tot glossy en ook in de trendy Urban look. Allemaal in een groot formaat die zorgen voor een XXL sfeer. Bekijk de 10 prachtige, levendige kleuren en structuren of probeer ze uit in de handige configurator. Mix & match samen met de serie Manor of één van de andere vele tegelcollecties van Douglas & Jones totdat jouw perfecte sfeer ontstaat.

Ontdek de tegel in de configurator

Manor en Grand van Douglas & Jones | Stek Magazine

Meer informatie over de tegelseries Manor en Grand van Douglas & Jones

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.