Stek Woon & Lifestyle Magazine
Mindfulness onder de douche | Stek Magazine

Mindfulness onder de douche: Nieuwe douchesensatie PowderRain

‘s Morgens fris de dag beginnen en ‘s avonds even heerlijk tot rust komen… Niets is fijner dan een lekkere ontspannen douche. Met de nieuwe innovatieve douchestraal PowderRain van hansgrohe word je helemaal zen. Stap uit de drukte en geniet van jouw ultieme relaxmoment.

 

Jouw PowderRain moment

Rustmomenten worden steeds belangrijker in de drukte van het dagelijks leven. Het nemen van een douche is voor velen een vast moment om volledig te ontspannen. Met hansgrohe PowderRain ervaar je een hele volle, en tegelijk ook een zachte douchestraal die het lichaam als een warme cocon omhult.

PowderRain hansgrohe douche | Stek Magazine

Opmerkelijk stil

Volledig tot rust komen doe je in een stille omgeving. Hansgrohe zet een nieuwe stap door ook het geluid van het water te perfectioneren. De PowderRain is 20% stiller. Compleet ontspannen tijdens je dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig. 

Effectief en efficiënt

Dat genieten van pure wellness en milieubewust kiezen goed samen gaan, bewijst hansgrohe. Bij hansgrohe PowderRain wordt het watergebruik namelijk gereduceerd waardoor je tijdens het douche maar liefst 20% water en energie bespaart (ten opzichte van normale douchestralen). Zo kun je onbezorgd genieten van jouw mindfulness-moment.

PowderRain hansgrohe douche | Stek Magazine

Raindance Select

Kies je voor het hansgrohe Raindance Select assortiment dan kun je kiezen uit een handdouche, een hoofddouche, een glijstangset of een complete showerpipe. En dat is ideaal voor een heel uitgebreide douche. Ook de douchestraal mag je zelf bepalen. Ben je ‘in the mood’ voor Rain, Whirl of voor PowderRain? Klik hierboven vast even op de buttons om de stralen te bekijken.

Voor meer informatie over hansgrohe en verkooppunten kijk je op hansgrohe.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.