Stek Woon & Lifestyle Magazine
bed

Leuk zomerproject: Redo de hele slaapkamer!

We zijn nog heerlijk aan het genieten van de zomer. Een mooi moment om je slaapkamer eens onder de loep te nemen. Ben jij het type dat ’s morgens meteen vroeg uit bed springt om druk je nog minimaal drie keer de snooze knop in? Welk type je ook bent, een fijne slaapkamer is een must.

Romantisch of industrieel

Heb je beneden een moderne look maar wil je in de slaapkamer toch iets meer landelijk en romantisch? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooi sprei met grote pompoenen over het dekbed. Een serie kussentjes erbij en je ploft er zo in. Houd je van een Oosters tintje? Ga dan voor een uniek nachtkastje of teak kasten bijvoorbeeld. Handig voor een glaasje water, boek of iPad. Denk ook aan de nodige kastruimte. Geen ruimte voor een inbouw- of inloopkast? Ga dan voor een echte eyecatcher.

Slaapkamer styling

 

Een lekker bed

In een slaapkamer moet je toch vooral lekker kunnen slapen en ’s morgens weer fris wakker worden. Wist je dat je een matras eigenlijk rondom elke zeven jaar moet vervangen? Het hangt natuurlijk ook af van het type matras, de kwaliteit en het gewicht van de slaper(s) zelf. Ben je toe aan een nieuw bed? Neem dan eens een kijkje op boxsprings.nl Je vindt hier heel veel informatie over alle soorten zoals bijvoorbeeld elektrisch verstelbare bedden voor iedereen die ’s avonds graag nog even Facebook checkt, een boekje leest of TV kijkt in bed.

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.