Stek Woon & Lifestyle Magazine
MYRTE groen totaal

Kussens: Ode aan de natuur

We hebben weer wat leuks voor alle dierenliefhebbers onder ons! Heb jij ze al gespot, deze kussens van MYRTE met allerlei schitterende vogels? Gemaakt van 100% biologische katoen zijn deze vrolijke kussens geschikt voor elk interieur. Hoe ga jij ze combineren?

Passie

Van kleins af aan heeft Myrte al een grote liefde gekend voor dieren. Daarom besloot zij om al haar grote passies te verenigen in het merk MYRTE, waar textiel en natuur samenkomen met design en interieur. Zo tekent ze alleen vogels die zij als het ware heeft ontmoet. ‘’Ik teken ze zoals iedere andere illustrator, pen en papier zijn dan vervangen door een digitale pen en tekentablet,’’ vertelt Myrte.

Milieuvriendelijk


De uitgebreide kussencollectie is gemaakt van 100% biologische katoen. ‘’Ik zorg er zo veel mogelijk voor dat ik materialen kies die milieuvriendelijk zijn,’’ vertelt Myrte. Zo is ook het papier wat Myrte gebruikt voor haar prints een bij-product van de suikerindustrie. ‘’Ik stel steeds vragen als ik nieuwe producten ontwerp, en zorg er zo veel mogelijk voor dat ik materialen en technieken kies die milieuvriendelijk zijn,’’ voegt Myrte toe. Een voorbeeld hiervan is de printtechniek; bij deze methode gaat er minder verf verloren dan bij andere technieken. Verder kiest Myrthe, indien mogelijk, vaak voor zeevracht in plaats van per vliegtuig. ‘’Het kost tijd, maar het is de moeite waard!’’, vult Myrte aan.

Myrte heeft een groot hoeveelheid verkooppunten in Nederland, Finland, Zweden, Noorwegen, IJsland en Engeland. Zo is er in de webshop nog veel meer te ontdekken voor bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer en keuken. Wel in vogelprint, natuurlijk. MYRTE bezorgt wereldwijd, maakt de producten met liefde en biologische katoen, is eco bewust en streeft naar een zo snel mogelijke levering. Hier worden wij in ieder geval erg blij van!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.