Stek Woon & Lifestyle Magazine

Kleurrijke en warme winter

Winter is de periode waarin we hunkeren we naar warmte, licht en gezelligheid. Toch is het interieur daar meestal niet op afgestemd, want typische winterkleuren zijn donker. Dennengroen, bordeauxrood, diepblauw… Dit jaar niet! In de kersteditie van Stek Magazine laten we zien dat de winter ook vrolijk en kleurrijk kan zijn. Zo worden de feestdagen van 2016 echt een feestje en rol je vrolijk de koude maanden door.

Fotografie & styling: Souraya Hassan | Binti Home

Kaarsjes, kleedjes, kussentjes

Gezellige kerstdagen… voor iedereen betekent het iets anders. Samenzijn met familie, lekker eten of kaarsjes aan en goede films kijken op de bank. Hoe dan ook: een sfeervolle aankleding van het huis mag niet ontbreken. Dit jaar zijn donkere kleuren niet meer nodig. Met warme materialen zoals zachte kussentjes en wollen plaids wordt het sowieso gezellig. Natuurlijk mag er deze dagen ook lekker veel groen in huis.

Groene plaid: Binti Homeshop
Dienblad/plateau: Karwei
Kaarsen: Dille & Kamille
Kussen gekleurd en wit: Woonexpress
Manden planten: privébezit van Laura

Donkere dagen – zonnige accessoires

Geel, oudroze, groen… zonnige kleuren zijn helemaal hot deze winter. Natuurlijk wel in de vorm van een schapenvel, groot zacht kleed en lekker veel kaarsen. Door te kiezen voor warme en natuurlijke materialen is zelfs een fleurig, bloemig statement deze kerst niet vreemd. Kruip lekker op de bank en geniet van de zonnige sfeer en warmte. Dit jaar laten we de donkere dagen waar ze horen… buiten!

Tafeltje groen: Zuiver
Gele ronde kussen: Sissyboy Homeland
Kleed: Rozenkelim
Tafel marmer: Zuiver
Stolp: HEMA
Groen harig plaid: Woonexpress

Kleurrijke kerstdagen

Een knapperend vuurtje in de open haard. Lekker met een warme deken en een mok chocolademelk op de bank… Niets is zo fijn als warmte en gezelligheid tijdens de winter. En zoveel mogelijk licht en gezellige lampjes, want de dagen zijn kort en donker. Door verschillende materialen zoals leer, stof en papier te mixen, ontstaat een warme sfeer. En met vrolijke tinten worden de kerstdagen kleurrijker dan ooit.

Vlinderstoel: Malagoon
Plaid op stoel: Malagoon
Poef: Woonexpress
Lampionnetjes: Dille & Kamille

De winter wordt een feestje

Is traditioneel niet helemaal jouw stijl? Dan is er goed nieuws: een grote kerstboom en rode kerstsok boven de open haard zijn heus niet nodig om het huis in feestelijke sferen te hullen. Met details zoals een koperkleurig plaid, een klein kerstboompje of andere accessoires is de feestelijke sfeer toch niet te missen. Ga dit jaar voor anders dan anders en de winter wordt een feestje. Happy new year!

Plaid op kast: Binti Homeshop
Kerstboompje: Dille & Kamille
Stolp: Loods5
De witte huisjes met kaarsje: Dille & Kamille

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.