Stek Woon & Lifestyle Magazine
small home

Kleine ruimte inrichten

Wonen in een ruimte van slechts 13m2 en toch een bed, bureau, stoelen, keuken en alle faciliteiten. Ontwerper Szymon Hanczwar ontwierp dit kleine appartement in een grote stad in Polen. Het is echt leuk om te zien hoe bovenin een slaapplek is gemaakt en daaronder een keuken en douchegedeelte. Handige schuifsystemen zorgen ervoor dat er toch voldoende werkplek is in de keuken. Ga jij een kleine ruimte inrichten? Dan doe je hier vast inspiratie op!

Mini appartement

Szymon Hanczwar heeft een revolutionair antwoord gevonden op de uitdagingen van het moderne stadsleven. Een kleine ruimte inrichten van slechts 13m2, waarin alle essentiële functies naadloos samenkomen. Dit micro-appartement is een meesterwerk van ruimte-efficiëntie en doordacht design.

Kleine ruimte inrichten

Wat dit kleine juweeltje zo opmerkelijk maakt, is niet alleen de compacte omvang, maar vooral de slimme indeling ervan. Bovenin is een knusse slaapplek gecreëerd, terwijl daaronder het multifunctionele leefgedeelte zich uitstrekt. Compleet met een geïntegreerde keuken, een comfortabele zithoek en zelfs een slim verborgen douchegedeelte.

Schuifsystemen in kleine ruimtes

De sleutel tot het succes van dit ontwerp ligt in de inventieve toepassing van schuifsystemen en slimme opbergoplossingen, die ervoor zorgen dat elke centimeter van de ruimte optimaal wordt benut. Zo wordt er voldoende werkplek gecreëerd in de keuken, terwijl het compacte formaat toch een gevoel van ruimte en luchtigheid behoudt.

Slimme oplossingen voor kleine ruimtes

Dit inspirerende project bewijst dat zelfs bij een kleine ruimte inrichten van een stadswoning, comfort en stijl niet hoeven te worden opgeofferd. Het biedt een schat aan ideeën voor iedereen die op zoek is naar slimme oplossingen voor kleine ruimtes, en laat zien dat met creativiteit en vindingrijkheid zelfs de meest bescheiden woning kan worden omgetoverd tot een oase van functionaliteit en schoonheid.

architecture-small-home
design-small-home
small-home-9
small-home-4
small-home-5

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.