Stek Woon & Lifestyle Magazine
Keukentegels by Douglas & Jones: Leven in de brouwerij

Keukentegels by Douglas & Jones: Leven in de brouwerij

De keuken is de belangrijkste ruimte van een huis. De kers op de taart. Belangrijk dus dat je er een geweldige en levendige plek van maakt. Daarvoor vind je bij Douglas & Jones keukentegels om van te watertanden. Bekijk drie prachtige series en ontdek live welk effect ze op jouw keuken hebben.

Bekijk live je nieuwe keukentegels

Onder elke serie kun je de tegel ‘bewegen’ en meteen hun structuur, glans en lichtinval bewonderen. Welke serie wordt het voor jou? Villa, Signature of Vintage? Een ding is zeker: met alledrie breng je leven in de brouwerij.

Keukentegels Douglas & Jones | Stek Magazine | Serie Villa vtwonen tegels

VILLA

De serie Villa van vtwonen tegels by Douglas & Jones is mooi – en toch ook spannend. Met een mix van glans, mat en metallic, in verschillende kleuren, maak je van elke wand een blikvanger. De keukentegels zijn speels en grof gebakken. Kortom: een kleine tegel met een groots effect. En met zoveel keuze in kleur en afwerking binnen deze serie wordt het nog lastig kiezen. Bekijk ze allemaal: Ontdek de tegel in de configurator.

Leven in de brouwerij
Villa Army Green glans, Villa Army Green mat, Villa Petrol Blue glans, Villa Petrol Blue mat en Villa Platinum Metallic (13x13cm)

Beweeg de tegel van links naar rechts, ontdek de structuren en de glans.

De serie Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren.


Signature tile Piet Boon | Keukentegels Douglas & Jones | Stek Magazine

Keukentegels Douglas & Jones | Stek Magazine | Signature tile Piet Boon

SIGNATURE

Een stijlvolle en elegante keuken is niet compleet zonder de prachtige Signature Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Deze tegels hebben een oneven structuur, een ambachtelijke afwerking en er is bovendien keuze uit diverse stijlvolle kleuren. Ervaar hieronder alvast de impact die deze tegelserie op jouw keuken kan hebben. Beweeg van links naar rechts om in detail de ‘matte wax afwerking’ van de Signature Tile te bekijken. Ontdek de tegel in de configurator.

Signature Tile Piet Boon by Douglas & Jones
Signature Tile Copper, Silver, White Matte, White Glossy, Smoke, Shell, Mud en Creme Matte. (7,5x15cm)

Beweeg de tegel van links naar rechts, ontdek de structuren en de glans.

Deze karakteristieke rechthoekige ‘kleine broodjes’ zijn ambachtelijk vervaardigd en ook verkrijgbaar in een glossy en metal variant.


Serie Vintage - Lyla Noir

VINTAGE

Je keukentegels helemaal opfrissen, maar toch een stukje nostalgie behouden? Dat kan! De serie Vintage van Douglas & Jones geeft een heel levendig effect in elke keuken. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 verschillende patronen. De sfeer spat van de muren! Je kan de Vintage Lyla Noir uit deze uitgebreide serie hieronder alvast ‘live’ bewonderen. Bekijk het patroon van dichtbij en zie hoe de tegel leeft als je die van verschillende kanten bekijkt. Ontdek de complete serie Vintage in de configurator.

Serie Vintage Douglas & Jones
Vintage Dori, Edith, Fitou Ocean, Flavie Bleu, Flavie Gris, Flavie Noir, Flow Gris, Flow Marron, Gaetine, Lilou Bleu, Lilou Classic, Lyla Noir, Papillon, Zelle Blue en Zelle Gris (20x20cm)

Beweeg de tegel van links naar rechts, ontdek de structuren en de glans.

De serie Vintage: De charme van het verleden met nostalgische patronen in een moderne uitvoering.


Meer informatie over de tegelseries van DOUGLAS & JONES

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.