Stek Woon & Lifestyle Magazine
STEK Magazine Keuken HR

Keukenstyling: Industrieel met hout, wit en geel

Deze keukenstyling met industriële look combineert mooi met de warme tinten van hout. Met een paar mooie accessoires creëer je al snel een nieuwe look. Met fris wit en de warme tint okergeel heb je een mooi geheel. Natuurlijk mag ook groen in de keuken niet ontbreken.

Keukenstyling | Stek Magazine | Plantenhanger kruidenplantjes

Keukenstyling met kruiden

Met deze plantenhangers  van Boskke hang je je plantjes gewoon op ondersteboven op. Er zit een handig systeem in waardoor het water en aarde er niet uitloopt en je ziet ook wanneer je ze water moet geven. Helemaal leuk voor jouw kruidenplantjes. Een grappig effect en zo hangen ze handig dichtbij! Laat de warme tinten van hout ook terugkomen in de accessoires van jouw keukenstyling. Zo kozen wij voor deze houten fruitmand van Piet Hein Eek. En houten plankjes kan je natuurlijk nooit genoeg hebben in de keuken.

Keukenstyling industrieel met hout | Stek Magazine

Zonnige tafelstyling

Voor de keukenstyling van de tafel is gekozen is voor basic witte borden en mooie glazen. De stoere etagère laat het industriële van de keuken ook op tafel terugkomen. Tip: Spijlstoelen zorgen ervoor dat je keuken een ruimtelijk effect behoudt. Wij kozen voor een combinatie van verschillende stoelen van Woonexpress. 

Styling keuken met een grote eettafel | Woonaccessoires geel | Stek Magazine Tafel decoratie met gele bloemen, wit en zwart | Stek Magazine

Industriële eettafel

Deze stoere houten tafel is gemaakt door Onno de Jong van Onnodesign. De tafel heeft een gerecycled onderstel van staal en een nieuw blad van dikke balken (Praxis). Deze mooie servetten in okergeel geven kleur aan de tafel. Ze zijn verkrijgbaar bij Dille&Kamille Een ontzettend leuke winkel waar iedere kookliefhebber zeker eens een kijkje moet nemen.

Tafel accessoires Keuken industrieel met hout en gele accessoires | Stek Magazine

Kruidenpotjes maken

Heb je de ruimte? Dan is een hoekje bij het fornuis voor jouw kookboeken wel heel fijn. En pannen heb je natuurlijk ook nodig. Functioneel en fun zijn de pannen van Le Creuset omdat ze in zo veel leuke kleurtjes te verkrijgen zijn. Ook je kruidenpotjes wil je binnen handbereik. Er zijn veel leuke DIY ideetjes om ze zelf te maken of op te leuken. Wij maakten deze stoere houten labels en gebruikten stempels voor de namen van de kruiden. Zo maak je je eigen keukenstyling accessoires.

Keukenstyling | Kruidenpotjes met diy labels | Stek Magazine

Fotografie en keukenstyling: Souraya Hassan

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.