Stek Woon & Lifestyle Magazine
STEK Magazine Keuken HR

Keukenstyling: Industrieel met hout, wit en geel

Deze keuken met industriële look combineert mooi met de warme tinten van hout. Met een paar mooie accessoires creëer je al snel een nieuwe look. Met fris wit en de warme tint okergeel heb je een mooi geheel. Natuurlijk mag ook groen in de keuken niet ontbreken.

Fotografie & styling: Souraya Hassan (Binti Home)

Plantenhanger kruidenplantjes

Met deze plantenhangers  van Boskke (via fonQ) hang je je plantjes gewoon op ondersteboven op. Er zit een handig systeem in waardoor het water en aarde er niet uitloopt en je ziet ook wanneer je ze water moet geven. Helemaal leuk voor jouw kruidenplantjes. Een grappig effect en zo hangen ze handig dichtbij! Laat de warme tinten van hout ook terugkomen in de accessoires. Zo kozen wij voor deze houten fruitmand van Piet Hein Eek. En houten plankjes kan je natuurlijk nooit genoeg hebben in de keuken.

Keuken industrieel met hout

Voor de tafelstyling is gekozen is voor basic witte borden en mooie glazen. De stoere etagère laat het industriële van de keuken ook op tafel terugkomen. Tip: Spijlstoelen zorgen ervoor dat je keuken een ruimtelijk effect behoudt. Wij kozen voor een combinatie van verschillende stoelen van Woonexpress

Tafelstyling Tafel decoratie

Deze stoere houten tafel is gemaakt door Onno de Jong van Onnodesign. De tafel heeft een gerecycled onderstel van staal en een nieuw blad van dikke balken (Praxis). Deze mooie servetten in okergeel geven kleur aan de tafel. Ze zijn verkrijgbaar bij Dille&Kamille. Een ontzettend leuke winkel waar iedere kookliefhebber zeker eens een kijkje moet nemen.

Tafel accessoires Keuken industrieel met hout en gele accessoires

Heb je de ruimte? Dan is een hoekje bij het fornuis voor jouw kookboeken wel heel fijn. En pannen heb je natuurlijk ook nodig. Functioneel en fun zijn de pannen van Le Creuset omdat ze in zo veel leuke kleurtjes te verkrijgen zijn. Ook je kruidenpotjes wil je binnen handbereik. Er zijn veel leuke DIY ideetjes om ze zelf te maken of op te leuken. Wij maakten deze stoere houten labels en gebruikten stempels voor de namen van de kruiden.

Kruidenpotjes met diy labels

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover