Stek Woon & Lifestyle Magazine
Hal inrichten met een mooie kapstok | Stek Magazine

Kapstokken voor een spetterende entree

Is jouw hal een vergeethoekje geworden dat wel een upgrade kan gebruiken? Ga dan voor een echte eyecatcher en kies voor mooie kapstok. Natuurlijk wel eentje die ook functioneel is. We zetten 7 kapstokken voor je op een rijtje. Welke maakt van jouw hal een spetterende entree?

Table Tree Kapstok

Zuiver
Deze Table Tree Kapstok van Zuiver is niet zomaar een kapstok! De tafel is namelijk perfect om kleine accessoires te bewaren. Sleutels, kleingeld, zonnebril? Laat het niet slingeren in huis. Zodra jij je jas aantrekt heb je alles bij de hand!
€ 99

Staande Kapstok

HKLiving
Deze staande kapstok van HKliving is gemaakt van een boomstam, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Perfect en stijlvol in de hal, maar ook handig in de slaapkamer. De kapstok beschikt over negen kapstokhaken, die verspreid zijn van hoog naar laag. Ideaal wanneer ook de kleintjes hun jas willen ophangen.
€ 139

Pinnacle Staande Kapstok

Zuiver
De Zuiver Pinnacle staande kapstok is vanaf nu hét hoogtepunt van jouw interieur! Het ontwerp van deze bijzonder hippe kapstok is gebaseerd op een heel bekend spel: Mikado. De frisse ‘stokjes’ van de kapstok wordt bij elkaar gehouden door mat staal!
€ 99

Jessy Staande kapstok

Spinder Design
Een kapstok is vaak het eerste wat men bij binnenkomst ziet. Deze staande kapstok van Spinder Design is voorzien van 12 haken op verschillende hoogtes. Het strakke ontwerp zorgt ervoor dat de Jessy er ook met jassen goed uitziet.
€ 85

Kapstok Autumn

Balvi
Deze wit gelakte metalen kapstok van Balvi is perfect voor in een moderne hal. De sterke kapstok kan veel jassen dragen en dat doet hij. In stijl. Dankzij het tijdloze ontwerp en het sterke materiaal kan deze kapstok jaren mee!
€ 80,50

Wolk Kapstok

Childhome
Wat een wolk van een kapstok! Eindelijk een eigen plek voor je eigen jassen, sjaals en tassen. Het wolkje is tevens een krijtbord, dus schrijf of teken er iets moois op. Je naam bijvoorbeeld! Dan weet iedereen meteen wie er de baas is.
€ 39,95

 

Pierrot Staande Kapstok

Alessi
De Alessi Pierrot Staande kapstok is zo licht als een veertje! Nou ja, bijna zo licht als een veertje. Ondanks het lichte gewicht staat hij goed stevig op de grond. Hij is eenvoudig in elkaar te zetten én biedt ruimte voor een hoop jassen!
€ 199

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.