Stek Woon & Lifestyle Magazine
Hal inrichten met DIY | Stek Magazine

De hal inrichten? 3 x inspiratie!

In de meeste huizen staat een hal inrichten niet hoog op de prioriteiten lijst. En toch is jouw hal / entree de allereerste indruk van je huis. We hebben 3 artikelen voor je op een rijtje gezet om jouw hal of entree beter in te richten of een kleine make-over te geven.

Een hal inrichten doe je zo

Begin bij het begin en richt je hal allereerst goed in. Hoe? Lees drie slimme tips om je hal goed in te richten: Hoe houd je je hal overzichtelijk, hoe zorg je voor voldoende opbergruimte in de hal en hoe maak je sfeer in de hal.

Hal inrichten met een mooie kapstok | Stek Magazine

De mooiste kapstok

Is jouw hal een vergeethoekje geworden dat wel een upgrade kan gebruiken? Ga dan voor een echte eyecatcher en kies voor mooie kapstok. We zetten een paar beauty’s van kapstokken voor je op een rijtje. Allemaal mooi en functioneel.

Hal inrichten met DIY | Stek Magazine

DIY hal make-over

Vind je het leuk om zelf accessoires te maken? Je hal inrichten met een DIY project geeft een persoonlijke touch aan de ruimte. Met deze leuke wallorganizer heb je ook meteen een handige opbergplek in de hal. En het is ook nog eens heel makkelijk te maken.

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover