Stek Woon & Lifestyle Magazine
Hal inrichten | Stek Magazine

De hal inrichten? 3 x inspiratie!

Naast een prachtige tegelvloer als basis kun je met wat kleine aanpassingen jouw hal beter inrichten. We hebben 3 artikelen voor je op een rijtje gezet om jouw hal of entree beter in te richten. En met wat mooie accessoires zoals een nieuwe kapstok maak je het helemaal af.

Hal inrichten | Huis met duizend ramen | Stek Magazine

Een hal inrichten doe je zo

Begin bij het begin en richt je hal allereerst goed in. Hoe? Lees drie slimme tips om je hal goed in te richten: Hoe houd je je hal overzichtelijk, hoe zorg je voor voldoende opbergruimte in de hal en hoe maak je sfeer in de hal. Tenslotte is je hal jouw visitekaartjes. Het is de eerste indruk met jouw huis als bezoekers naar binnen stappen. Soms is het zelfs de enige ruimte die ze zien. Zorg voor een goed begin met onze tips voor een hal inrichten.

Hal inrichten met een mooie kapstok | Stek Magazine

De mooiste kapstok

Heb je een mooie vloer en de nodige opbergruimte? Dan is het tijd om te shoppen voor de mooiste accessoires. Een hal inrichten kan niet zonder een mooie kapstok. En keuze genoeg. Ga voor een echte blikvanger en kies voor gave kapstok. We zetten een paar beauty’s van kapstokken voor je op een rijtje. Allemaal mooi en functioneel. En ze maken zeker indruk op jouw bezoekers!

Hal inrichten met DIY | Stek Magazine

DIY hal make-over

Vind je het leuk om zelf accessoires te maken? Je hal inrichten met een DIY project geeft een persoonlijke touch aan de ruimte. Altijd al iets leuks willen doen met die kleine houten kistjes? Dan is nu je kans! Met deze leuke wallorganizer heb je ook meteen een handige opbergplek in de hal. En het is ook nog eens heel makkelijk te maken. Het leuke aan een DIY project is dat je zelf de grootte kan bepalen en de afwerking. Je kan meerdere houten kistjes bij elkaar plaatsen.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.