Stek Woon & Lifestyle Magazine

Je huis in de zomer koelen en in de winter verwarmen, het kan met vloerverwarming!

Niets leuker dan ons interieur regelmatig veranderen. Een nieuw kleurtje op de muur, we verschuiven alle meubels nog een keertje of geven met trendy handdoeken onze badkamer een opfrisbeurt. Wil je iets meer dan een kleine verandering? Bijvoorbeeld een meer moderne uitstraling? Denk er dan eens aan om je radiatoren te vervangen of een mooie ombouw te geven. Of bijvoorbeeld de vloer te vervangen. Een gietvloer geeft je woonkamer meteen een strakke look. Of een betonlook tegel in de badkamer. Minder zichtbaar maar waar je ook veel plezier van gaat hebben is vloerverwarming. Vrijwel geschikt voor alle vloersoorten.

Vasco

Boost je interieur

Vaak wordt er bij een restyling niet zo snel aan een nieuwe radiator gedacht. Terwijl je daarmee juist bijvoorbeeld je badkamer een moderne touch geeft. Kies bijvoorbeeld voor de Flatline serie van Vasco. Daarmee heb je een strakke designradiator in huis. En tegenwoordig hoeft een radiator natuurlijk allang niet meer wit te zijn. Ga bijvoorbeeld voor zacht mint of voor een echte eyecatcher kies je zwart. Ander bijkomend voordeel is dat je vaak met een nieuwe radiator ook veel bespaart op je water- en energiekosten. Ook vloerverwarming levert een belangrijke bijdrage hieraan. In de winter is vloerverwarming heerlijk om ’s morgens op te staan. In de zomer zorgt het juist voor verkoeling. Het grootste effect heb je bij een stenen vloer.

Juiste temperatuur

Helaas hebben we het grootste gedeelte van het jaar onze verwarming hard nodig in Nederland. Niets fijner dan thuiskomen in een lekker warm huis maar uiteraard willen we ook niet stoken als we er niet zijn. Ga dan voor de smarthome oplossing voor vloerverwarming van Evohome. Je deelt je huis eenvoudig in onder verschillende zones zoals bijvoorbeeld Zone 1 Woonkamer, Zone 2 Keuken enz. Je kunt de zones onderling instellen op de gewenste temperatuur waarop de instelling van de vloerverwarming wordt aangepast. Ook vanaf afstand met de smartphone te bedienen. Zo kun je uiteindelijk ook behoorlijk besparen op je stookkosten. Als je er niet bent houd je een lage temperatuur en wanneer je naar huis gaat, zorg je dat de vloer alvast opwarmt.

 

Fotografie: Vasco

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.