Stek Woon & Lifestyle Magazine

“Jaga past perfect in onze moderne en milieubewuste woonstijl”

Bij het bouwen of verbouwen van een woning komt heel veel kijken. Het ideale moment om je huis te verduurzamen en milieubewuste keuzes te maken. Voor de bewoners van dit prachtige huis was dat ook het uitgangspunt. Duurzaam maar wel passend in hun moderne woonstijl. Zij kozen dan ook voor de designradiatoren en oplossingen van Jaga in elke ruimte in huis. 

Mooi én milieubewust

De keuze van materialen bepaalt voor een groot deel de sfeer van een woning. Bij deze in moderne stijl gebouwde villa is gekozen voor grote schuifdeuren met zwart stalen frame. De stoere vloer in betonlook geeft de woonkamer en open keuken een hedendaagse uitstraling. Om het geheel zo strak mogelijk te houden, is gekozen voor de inbouwoplossing ‘Clima Canal‘ van Jaga. Je wint hiermee zowel ruimte als warmte. Het is een veel betere oplossing dan vloerverwarming; dit verwarmt te langzaam en je behoudt altijd kou bij de grote raampartijen. Clima Canal in de vloer is dan ook de ideale oplossing als hoofdverwarming van de complete ruimte.

Warm in de winter; koel in de zomer

Doordat de radiatoren op een warmtepomp zijn aangesloten, wordt er zo min mogelijk energie verbruikt. Daarnaast kunnen de radiatoren ook koelen in combinatie met de warmtepomp. In plaats van het opwarmen van de buitenlucht, wordt deze dan gekoeld, wat zorgt voor een temperatuurdaling in je woning. In de warme zomer maanden is dit een fijn bijkomstig voordeel en hoef je geen energie slurpende airco’s te gebruiken.

Inbouwoplossingen

Producten inbouwoplossingen

LT-radiatoren van Jaga zijn energiezuinig én kunnen tot elke gewenste temperatuur verwarmen.

Duurzaam design

Naast een mooie living en keuken, beschikt het huis ook over een fijne werkruimte. Ook hier is een aangenaam binnenklimaat van belang. In deze ruimte is gekozen voor één van de krachtigste verwarmingsoplossingen van Jaga: de Briza. Met z’n moderne en strakke design past de Briza goed in deze home office. De radiator beschikt over Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen én koelen op lage watertemperaturen. Naast de Briza heeft Jaga nog veel meer LT-radiatoren die ook kunnen koelen, zoals de Strada Hybrid.

Koelen en verwarmen

Alle producten voor koelen

Spa aan huis

De badkamer wordt steeds meer de hotspot in huis. Een plek om heerlijk te relaxen. Ook voor deze ruimte kozen de bewoners voor een LT-radiator van Jaga. De badkamer moet tenslotte een aangename temperatuur hebben voor het ultieme ‘spa-gevoel’ thuis. De Sani Ronda heeft eigenlijk 2 handige functies ineen: een klassieke handdoekradiator en een hoge warmte afgifte waardoor het de gehele badkamer kan verwarmen. 

LT-radiatoren

Alle LT-radiatoren

Nieuwe kleurenkaart

Radiatoren zijn al lang niet meer verkrijgbaar in standaard wit. Jaga heeft een uitgebreid kleurenpalet om uit te kiezen en introduceerde onlangs een nieuwe kleurenkaart. De kleuren zijn ingedeeld in drie kleurgroepen. ‘Subtle & discrete’ bevat een selectie van neutrale tinten die radiatoren subtiel laten opgaan in het interieur. Op zoek naar iets gedurfder? De kleurgroep ‘Colours of nature’ is een verzameling van 16 nieuwe kleuren van zachte pasteltinten tot donkere aardse kleuren. Tot slot is er een kleurengroep met daarin 10 metal look-a-likes: ‘Precious metals’, die perfect combineren met de trends in kranen, verlichting en badkameraccessoires. Download de nieuwe kleurenkaart.

Subtle & discrete

Colours of nature

Precious metals

Duurzaam verwarmen én koelen

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen? Start met de juiste keuze om duurzaam te verwarmen en koelen. Zo zorg je voor een optimaal binnenklimaat. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk huis is de situatie weer anders. Daarom heeft Jaga een handige routekaart ontwikkeld waarbij je stap voor stap het meest geschikte product vindt voor jouw woning. Met of zonder warmtepomp, elektrisch of hybride. Je vindt altijd een passende oplossing die dubbel bespaart: het milieu en in energiekosten.

Reageer