Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek

Interieur slaapkamer met Nude

Je slaapkamer interieur een boost geven? Met mooie bedlinnen, een prachtig sprei en accessoires geef je jouw slaapkamer een make-over. Wij kozen voor een rustige sfeer in de trendkleur ‘Nude’ voor het interieur slaapkamer.

Back to basic

De trend ‘Nude’ is eigenlijk een andere benaming van een huidskleur. Een ideale neutrale basiskleur en combineert daarom makkelijk met andere kleuren zoals de koelere tinten wit, grijs en beige. Maar zeker ook de wat warmere tinten zoals zacht roze, lichtoranje en koper die zorgen voor een elegante uitstraling voor het interieur slaapkamer. Met de ruwe witte muur als achtergrond heb je toch een heel stoer geheel.

Interieur slaapkamer shoppen

Voor deze styling hebben we diverse mooie producten gebruikt. We geven je hierbij een lijstje uit welke winkels ze komen. Zo shop je gemakkelijk jouw ‘Nude’ look bij elkaar.

Wit nachtkastje via fonQ | Hanglamp Loena boven nachtkastje en oude tinten sierkussen via Wonenmetlef.nl | Wit kiss-play sprei met pompons via lisloves.nl | Sierkussen via HEMA | Sprei in aflopende Nude kleuren met een neutrale grijze achterzijde van House Doctor via wonenmetlef.nl

Interieur slaapkamer met trendkleur Nude
Total balance


Nude tinten zorgen voor een rust en balans. Zeker heel belangrijk voor een slaapkamer. Combineer met zachte luxe stoffen en fluffie kussens en wollen spreien voor een mooi geheel.

Interieur slaapkamer met trendkleur Nude | Witte stenen muur als achtergrond
Let’s play


Een echte eyecatcher is deze opvallende ‘monkeylamp’ die een speels effect geeft. Verkrijgbaar via wonenmetlef.nl Kussen op stoel via bintihomeshop.nl

Interieur slaapkamer met trendkleur Nude | Monkey lamp
Touch of green

Planten hebben een positief effect dus mag deze ook in de slaapkamer niet ontbreken. Neem eens een kijkje bij  Wildernis Amsterdam voor wat groeninspiratie. Het leuke Marokkaans bijzettafeltje in kleur wit is via bintihomeshop.nl En de Klok Leff white tile met bamboe wijzers via wonenmetlef.nl

Slaapkamer wit en pastel monkey lamp

Wil je meer slaapkamerstijlen bekijken? Hier vind je nog drie prachtige stylingtips voor een mooie slaapkamer.

Fotografie & styling: Souraya Hassan, Binti Home

4 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.