Stek Woon & Lifestyle Magazine

Inspiratie voor stijlvolle badkamermeubels en badkamerspiegels

Douchen, tandenpoetsen en opmaken: we doen het allemaal op de badkamer, een plek voor persoonlijke verzorging en om even helemaal te ontspannen. Met stijlvolle badkamermeubels en badkamerspiegels maak jij jouw badkamer helemaal compleet. Laat je inspireren door de mogelijkheden. 

Badkamermeubels in houtkleur

Badkamermeubels: echte sfeermakers 

Badkamermeubels zijn in allerlei maten, kleuren en soorten op de markt en zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer: je gebruikt ze niet alleen als opbergruimte en voor persoonlijke verzorging, maar ze zijn ook echte sfeermakers in de ruimte waar je dagelijks veel tijd doorbrengt. We geven je graag tips voor stijlvolle badkamermeubels.

Dakdoorvervoer en ventilatie in de badkamer | Stek Magazine
  1. Douchecabine

Een douchecabine plaats je op de douchebak of tegels en geeft een unieke uitstraling aan jouw doucheruimte en de rest van de badkamer. Een goed sluitende douchecabine zorgt ervoor dat het water binnen de doucheruimte blijft en dat spetters worden tegengehouden. Tevens houdt de douchecabine warmte vast, wel zo lekker als jij heerlijke staat te genieten van de straal die uit de douchekop komt. Veel douchecabines hebben profielen in chroom en roestvrij staal. Deze materialen matchen uitstekend bij een glazen douchecabine, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat. Heb je een industriële badkamerstijl? Kies dan voor een zwarte douchecabine voor een stoere en robuuste uitstraling. 

2. Wasbak

Een wasbak is onmisbaar op het toilet en in de badkamer. Wasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en modellen zoals een enkele en dubbele wastafel. Met een stijlvolle wasbak heb jij een stralend middelpunt in jouw badkamer. Je gebruikt de wasbak onder meer voor je handen te wassen, tanden te poetsen en badkameraccessoires zoals een zeeppompje en tandenborstelhouder op te plaatsen. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt: je kunt altijd een geschikte wasbak vinden die past bij jouw stijl. 

Badkamerspiegels groot rond
Foto & styling: Binti Home

Badkamerspiegels: stijlvolle aanvulling op jouw badkamer 

Badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en varianten en vormen een stijlvolle aanvulling op jouw badkamer. Van ronde spiegels tot vierkante spiegels en van ovale spiegels tot rechthoekige spiegels: voor elke badkamer kun je wel een geschikte spiegel vinden. Een spiegel lijkt iets eenvoudigs, maar tegenwoordzijn zijn veel spiegels voorzien van verschillende luxe opties. We lichten graag een populaire spiegel met luxe optie voor je uit.

Badkamerspiegel met verwarming

Je wilt na het douchen direct in de spiegel kijken, zonder dat deze nog is beslagen van de condens. Een badkamerspiegel met verlichting is hiervoor de perfecte oplossing. Deze spiegel heeft meer voordelen dan het voorkomen van condensvorming. Zo is het niet meer nodig om de spiegel schoon te maken met een handdoek. Hiermee voorkom je lelijke strepen op de spiegel en zorgt ervoor dat je de handdoek kunt gebruiken waarvoor deze bedoeld is. 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.