Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nieuwe tuinmeubelen uitkiezen | Stek Magazine

De voordelen van een (opblaasbaar) bubbelbad in de tuin

De woontrend van 2022? Meer luxe in huis en in de tuin! Voor de één betekent dat een smarthome, voor de ander een heerlijk groot kookeiland. En ook onze badkamers toveren we graag om tot een luxe spa-oord. Een bubbelbad in de tuin of jacuzzi mag dan ook niet ontbreken.

Bubbelbad in de tuin | Jacuzzi badkamer | Stek Magazine

Bubbelbad in de tuin

Je badkamer inrichten als luxe spa is een woontrend die we veel zien. Een grote stortdouche, een ovaal of rond vrijstaand bad en dubbele waskommen zijn vaak de eerste eisen. En het liefst alles lekker ruim en groot. Heb je een wat kleinere badkamer of moet je ook het toilet in de badkamer plaatsen? Dan blijft er misschien geen ruimte over voor een bad. De oplossing? Een bubbelbad in de tuin. Want een jacuzzi is toch wel het ultieme gevoel van luxe en ontspanning. Een opblaasbaar bubbelbad is dan een slim idee.

Struiken stekken

Jacuzzi buiten

Er zijn veel voordelen van een bubbelbad in de tuin. Je hebt toch een bad en je bespaart hiermee ruimte in je badkamer. Of het nu mooi weer is of slecht weer, je kunt altijd van je tuin genieten. Zelfs als het sneeuwt, bubbel jij in je heerlijk warme bubbelbad in de tuin. En omdat deze opblaasbaar in, kun je er ook nog voor kiezen om op bepaalde momenten het bubbelbad niet zeer te zetten. In de zomer wil je misschien ruimte voor een trampoline of zwembad. Omdat je dergelijke opblaasbare jacuzzi’s in verschillende maten hebt, is deze gemakkelijk overal te plaatsen. Ook in een kleine tuin is er vast een geschikt hoekje. Het bad is gemakkelijk schoon te houden en af te sluiten. Het opwarmen gaat snel en zo geniet je wanneer het jou uitkomt van een lekker warm bubbelbad. Ze zijn zeker ruim genoeg om met meerdere personen in de vertoeven. Een ideale aanvulling dus op je luxe badkamer binnen en een hotel gevoel buiten!

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play