Stek Woon & Lifestyle Magazine
Een kleine badkamer inrichten

Inrichten van een kleine badkamer doe je zo

Zonder te verbouwen kun je weinig veranderen aan de oppervlakte van een kleine badkamer. Daarom introduceert Sphinx de xs badkamerseries. Slimme oplossingen voor het inrichten van een kleine badkamer met een mooi design! Door bijvoorbeeld de kraan aan de zijkant te plaatsen, een langere smalle spiegelwand met ‘verborgen’ kastruimte en letterlijk elke hoek optimaal te benutten, maak jij van jouw kleine badkamer jouw droombadkamer.

Inrichten van een kleine badkamer

Voor een optimale inrichting van een een xs badkamer heb je een flexibel ontwerp nodig. De badkamerserie Sphinx 345 xs biedt diverse compacte (hoek)fonteinen, een verkort wandcloset en diverse wastafels, die rekening houden met de behoefte aan ruimte. De wastafels zijn minder diep dan gebruikelijk, gemeten van de wand tot aan de rand van de wastafel. Doordat de kraan aan de rechter- of linkerzijde van de waskom wordt geplaatst, in plaats van aan de achterzijde, neemt de wastafel minder ruimte in beslag.

Inrichten van een kleine badkamer

Inrichten van een kleine badkamer

Inrichten van een kleine badkamer

Opbergruimte in een kleine badkamer

Wil je wat meer opbergruimte? Je kan de wastafel combineren met een onderkast of met aan de rechter- of linkerzijde een extra kast. In de praktische box van trendy zwart plexiglas kun je je handdoeken handig bewaren. Boven de wastafel kan je kiezen voor de smalle hoge spiegelkast. Deze geeft, ondanks zijn ondiepe afmetingen, enorm veel praktische opbergruimte aan weerszijden. Ander fijn voordeel van een spiegeloppervlak is dat deze een ruimtelijk effect geeft.

Inrichten van een kleine badkamer

Benut de hoeken

De hoekwastafel van Sphinx 320 xs is een echte ruimtewinner. In combinatie met een onderkast wordt een verloren hoek ten volle benut.

Inrichten van een kleine badkamer

Bijzonder is het ruimtebesparende bad Sphinx B45. Door de uitsparing aan de rechter- of linkerzijde is het zelfs mogelijk om in een kleine badkamer heerlijk te badderen. Door bewust en slim te kiezen kun je zelfs van de kleinste badkamer een comfortabele spa-plek maken!

Meer informatie over de Sphinx xs badkamerseries is te vinden op sphinx.nl

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.