Stek Woon & Lifestyle Magazine
Sonos HAY

HAY Sonos-collectie nu verkrijgbaar

We hebben weer een leuk design nieuwtje! Vandaag zijn de vijf exclusieve Sonos One-edities in samenwerking met het toonaangevende Deense designmerk HAY, verkrijgbaar. De HAY Sonos collectie werd getoond op de Salone del Mobile in Milaan. De collectie omvat de kleuren Forest Green, Pale Yellow, Soft Pink, Light Grey en Vibrant Red.

HAY Sonos Collection | Stek Magazine | Designnieuws

Samenwerking HAY Sonos

Beide bedrijven creëren producten die passen in het moderne dagelijkse leven. De exclusieve HAY Sonos collectie is speciaal ontworpen om modern design samen te brengen met fantastisch geluid.

Bij HAY zijn geen twee producten hetzelfde. Voor mij moet ieder voorwerp zijn eigen kleurencombinatie hebben. Zo zijn een stoel, een tandenborstel en een item van porselein nooit dezelfde kleur, maar vullen elkaar wel aan. Voor de Sonos-collectie haalden we onze inspiratie uit ons dagelijks leven thuis. We wilden kleuren creëren voor iedereen.

Mette Hay, medeoprichtster van HAY

HAY Sonos Collection | Stek Magazine | Designnieuws

Vijf kleuren

De gele versie is bedoeld voor keukens en badkamers met roestvrijstaal en porselein. De groene tint doet mensen denken aan potten of planten bij het raam. Lichtgrijs is voor iedereen. Roze is de kleur die ons verbindt met de mode – we hebben het gevoel dat roze op dit moment een speciale aantrekkingskracht heeft.

HAY Sonos Collection | Stek Magazine | Designnieuws

Het iconische rood was de laatste kleur die Mette Hay koos voor de HAY Sonos collectie, omdat dit zo’n opvallend contrast creëert ten opzichte van meubels.

De missie van Sonos is onze gebruikers een fantastische luisterervaring te bieden. Onze designfilosofie richt zich op de verfijnde integratie van het dagelijkse leven en sounddesign. Onze speakers zijn niet ontworpen om de aandacht op te eisen, maar om op te gaan in hun omgeving. Met HAY passen we de speakers aan, aan de verschillende HAY-interieurs.

Tad Toulis, VP Design bij Sonos

HAY Sonos Collection | Stek Magazine | Designnieuws

Vanaf 5 november te koop

De nieuwe lijn is verkrijgbaar op sonos.com in de Sonos-winkels in New York en Berlijn, bij HAY House in Kopenhagen, HAY House Amsterdam, HAY Rotterdam en bij de Bijenkorf.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.