Stek Woon & Lifestyle Magazine
Hammam34: Exotisch, verfrissend en bohemian

Hammam34: Exotisch, verfrissend en bohemian

We zijn altijd op zoek naar de allerleukste woon(web)winkels. Elke maand lichten we er eentje uit in Stek Magazine. Zoals lifestyle merk Hammam34. Een fris nieuw merk met een mooi verhaal. Je vindt hier ondermeer heerlijke hammamdoeken. Wij spraken met één van de oprichtsters: Burcu Yurtoglu Dalar.

Wij hebben een grote liefde voor reizen en andere culturen. Zo hebben we ons laten inspireren tot de oprichting van Hammam34

Hammam34 | Lifestyle | Stek Magazine

Thuis op ontdekkingsreis

Hammam34 verkoopt home & travel design producten. De producten worden met de hand gemaakt en bestaan voor 100% uit natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu. “Met onze producten willen we reizigers een vertrouwd gevoel geven op reis”, vertelt Burcu enthousiast. “En wanneer je thuis bent het gevoel geven wat je hebt als je op reis bent. Het idee hebben van het ontdekken van de wereld.”

Hammam34 | Lifestyle | Stek Magazine

Een reislustig gevoel krijgen we zeker bij het zien van deze prachtige kleuren en materialen van Hammam34. Je leest het hele artikel in de Stek mei 2014 editie.

Hammam34 | Lifestyle | Stek Magazine

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.