Stek Woon & Lifestyle Magazine
Lampen boven de eettafel | Stek Magazine

Haal je favoriete plekjes in huis met het juiste decor

Misschien is het een coffeeshop met de beste latte van de stad, of een trendy onafhankelijke boekwinkel die je bezoekt voor de nieuwste bestseller. Of is het een jeugdherinnering aan een zomerse dag in het plaatselijke skatepark? De plek waar je een eerste kus deelde? Onze favoriete plekjes in de wereld kunnen gevarieerd en ontelbaar zijn. Maar het enige dat ze allemaal gemeen hebben, is het gevoel een speciale plaats in ons leven in te nemen. Je kunt nu via Bimago hun essentie in jouw huis brengen met een reeks beton behang die is ontworpen om te inspireren en te ontspannen. Bekijk het beton behang van Bimago en creëer de beton stijl in het comfort en de warmte van jouw huis.

Woonstijl Urban chic

De wilde natuur en de gestructureerde wereld van de mens komen samen in perfecte harmonie met ‘Magma Leaves on Concrete’. Dit urban chic beton behang is een kosmopolitisch modern design op zijn best. Het ziet er prachtig uit in een luxe appartement of als een opvallende muur in een open woonkamer. Daarbij combineert het het weelderige groene plantenleven van de jungle perfect met het industriële van de stad. Zo heb je het beste van beide werelden in één prachtig behang.

Favoriete plekjes in huis met mooi fotobehang van Bigamo | Stek Magazine

Favoriete plekjes

Onze favoriete plekken hoeven niet de mooiste plekken te zijn. Het kunnen ongerepte uithoeken van de wereld zijn. Zolang ze je maar inspireren. Bekijk even dit beton behang ‘Magma Concrete Texture’ van Bimago. Dit behang heeft het ruwe uiterlijk van een onafgewerkte betonnen muur. Het Magma-assortiment beton behang van Bimago heeft de unieke eigenschap dat het patroon op geen enkele rol papier wordt herhaald. Daarom is elke muur uniek en levensecht.

Favoriete plekjes in huis met mooi fotobehang van Bigamo | Stek Magazine

Inspiratie is overal

Restaurants en bars behoren tot onze favoriete plekjes om met vrienden en familie rond te hangen. Hun mix van ingetogen stijl, met strakke, geometrische lijnen en het gebruik van oude materialen maakt het tot een eigentijds concept. Je voelt je helemaal thuis in deze prettige sfeer. Deze look haal je eenvoudig in huis met ‘Concrete Galaxy’. Het gladde uiterlijk van verweerd beton werkt perfect samen met een fris wit interieur en lichte grijstinten. Kies de zelfklevende optie voor eenvoudige en snelle installatie in elke kamer van het huis.

Favoriete plekjes in huis met industrieel design | Stek Magazine

Blikvanger in huis

Staat je favoriete plek hoog in de lucht? Een plek die oneindig onbereikbaar is en waar alleen de vogels vrij vliegen? Druk deze gevoelens positief uit met ‘Magma Concrete Sky’ en laat zien hoe aarde en lucht, natuur en mens samen kunnen leven in de moderne tijd.

Voor welke optie je ook kiest, in welke kamer ook je voorkeur heeft; met het beton behang van Bimago ben je verzekerd van een unieke, industriële look in jouw huis.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.