Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken: Het hele huis in dezelfde stoere stijl

Goede interieurvoornemens

Het nieuwe jaar is alweer even van start. Yvonne vertelt ons haar goede interieurvoornemens voor 2018. Met meer dan 100.000 volgers op Instagram inspireert zij dagelijks met prachtige plaatjes van haar stoer ingerichte woning. Lees haar voornemen en neem dan maar eens een kijkje op @yvonne_kwakkel om te zien of het tot nu toe gelukt is 😉

Mijn #kwakkelmuur

“Wat is 2017 toch snel voorbij gegaan. Je knippert met je ogen en je zit alweer bijna in het voorjaar van het nieuwe jaar. Als ik naar 2017 kijk, is mijn huis toch best wel vaak veranderd. Vooral onze muur in de woonkamer. Het wordt nu op social media de #kwakkelmuur genoemd. Soms schaam ik me hier wel voor. Wat moeten mensen nou wel niet van mij denken? Ik heb wel eens de vraag gehad: “ben je niet gelukkig?” Whaaaa, ik moest zo hard lachen toen ik dat hoorde. Ik ben hartstikke gelukkig, waarom zou ik niet gelukkig zijn. Omdat ik mijn muur zo vaak verander. Maar dat doe ik niet alleen met mijn interieur, hihi. Soms is het gewoon lastig als je zo veel kleuren en stijlen voor op de muur leuk vindt. En ik ben niet bang om iets uit te proberen. Mocht ik het dan niet mooi vinden, dan “hoppa” verf ik er toch weer overheen. Zo simpel is het.

interieurvoornemens | Yvonne Kwakkel | Stek Magazine

Zoveel spullen in huis

Wij houden van een industrieel interieur. Gecombineerd met de kleuren legergroen, cognac of roestbruin. Deze combinatie vind ik erg mooi bij elkaar staan. Ik heb een paar maanden alleen de groene kleur in huis gehad. Ik vond dit toch te kil en heb er een kleur bij gecombineerd. De cognac kleur, deze kleur past perfect bij het groene. En om het huiselijker te maken heb ik heel veel planten in huis staan. Iets waar mijn man zich aan kan ergeren. Maar ik heb niet alleen veel planten, ik heb ook gewoon te veel spullen. Ik vind het namelijk ook erg leuk om naar een kringloop te gaan en schatten te zoeken. En omdat sommige spullen daar niet duur zijn, koop je nog wel eens wat. Ik vind het dan ook erg leuk om af en toe met wat woonaccessoires af te wisselen. Nu kom ik dan bij mijn goede voornemens. Mijn goede voornemens zijn??? Ik ga minder spullen voor in huis kopen en minder verven. Ik moet zo hard lachen terwijl ik dit typ. Want ook dit is zoals de meeste goede voornemens vast niet haalbaar. Ik hou mijzelf alleen maar voor de gek. Maar het is leuk om goede voornemens te hebben. En wie weet lukt het mij wel. We wachten het af en jullie zullen het gauw genoeg zien op social media.”

Liefs, Yvonne

Over Yvonne

Mijn naam is Yvonne Kwakkel en ik ben een echte interieur freak. Zoals de meeste interieurliefhebbers zeggen “het begon als klein kind al” en dat was bij mij ook echt zo. Veranderen in je eigen slaapkamer, heerlijk vond ik dat altijd. 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.