Stek Woon & Lifestyle Magazine
Fotobehang | Stek Magazine

Fotobehang brengt sfeer in huis

Jouw huis is een weerspiegeling van jezelf. Dat maakt het nu eenmaal helemaal jouw thuis. We zien steeds meer persoonlijke ’touches’ in het interieur. En we durven ook wat meer uitgesproken te zijn. Een ideaal materiaal hiervoor is fotobehang. Je maakt het persoonlijk èn je hebt een statement. We geven je tips voor drie ruimtes in huis om het toe te passen.

Fotobehang in woonkamer

Botanisch wonen is allang geen trend meer maar voor veel interieurfanaten een ‘way of life’ geworden. Groen in huis zorgt voor een rustgevend gevoel en is goed voor onze gezondheid. Wil je jouw woonkamer ook een natuurlijk tintje geven zonder tientallen planten aan te schaffen? Denk dan eens aan fotobehang. Je kan hiermee een muurtje behangen met bijvoorbeeld een bos, palmbomen of een andere groene sfeer. En het past op elke muur, hoe groot of klein deze ook is. Je bestelt fotobehang op maat Kies uit een bestaande afbeelding of maak zelf een mooie foto van die ene wandeling op de hei of in de bossen. Zo breng je een natuurlijke en persoonlijke sfeer in jouw woonkamer.

Huis als hobby - Stek Magazine
Foto: Binnenkijken bij Sifra

Sfeervolle slaapkamer

Fotobehang is ook een ideale sfeermaker in de slaapkamer. Neem bijvoorbeeld de volledige muur achter jouw bed of juist de muur waar je naar kijkt als je wakker wordt. Stel je voor dat je elke dag wakker wordt in jouw favoriete vakantieland. De palmbomen en het strand van Aruba, de jungle van Costa Rica of die herinnering aan die prachtige rondreis door Thailand. Je kan de foto eenvoudig uploaden en op jouw gewenste formaat laten afdrukken. Zo heb je in een paar uurtjes tijd een heerlijk vakantiesfeertje in de slaapkamer om nog eens weg te dromen naar die ene mooie reis. Fotobehang van bovengenoemde foto is white-birch-forest

Fotobehang New York | Stek Magazine

Thema kinderkamer

Een kinderkamer of tienerkamer is de perfecte ruimte om eens flink los te gaan met jouw creativiteit. Die behoeft niet persé in lijn met jouw Scandinavische look in de woonkamer. Het is ook heel leuk om samen met jouw kind zijn of haar kamertje te ontwerpen. Bedenk de favoriete kleuren die terug moeten komen of denk eens aan een bepaald thema. Een sport, een hobby of een favoriete stad zoals New York of Londen. Met fotobehang kun je een thema in één keer neerzetten. Met een muur van de skyline van New York is de sfeer meteen gezet. Neem samen eens een kijkje in de vele afbeeldingen die je kan kiezen om inspiratie op te doen voor jouw perfecte kinderkamer

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.