Stek Woon & Lifestyle Magazine
Elho hangpotten | Stek Magazine

Energy boost met Elho

Natuur maakt gelukkig. Je voelt je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Dichtbij de natuur zijn, dat voelt goed. Toch kan het niet altijd. We staren meer naar schermen dan ooit, steden raken dichter bevolkt en de technologie ontwikkelt zich razendsnel. En dat terwijl je soms juist even stil wilt staan. Bij de natuur en al het groen om je heen. Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. En die pot? Die neemt Elho al 55 jaar heel serieus. Zee volgen de laatste kleur- en vormtrends in hun made-in-Holland designs en zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om jou en de natuur te ontzien.

Greenville Elho sierpotten | Stek Magazine

Nieuwe Elho Greenville collectie

Net nieuw is de Greenville collectie gemaakt met gerecycled materiaal. Door het ingebouwde waterreservoir hoef je je nooit meer zorgen te maken of je plant te veel of juist te weinig water krijgt. En dat is een hele geruststelling. Want wist je dat het nummer 1 probleem bij planten verzorgen, water is? Dat probleem is hiermee opgelost. En hij hangt nog leuk in de tuin ook.

Elho groene muur | Stek Magazine

Groene muur

Heb je niet zoveel buitenruimte maar ben je toch op zoek naar dat typische urban jungle-gevoel? De Elho green wall is een speelse oplossing waarmee je, elke muur en hoek, stijlvol kunt decoreren met groen. Creëer eenvoudig een eigen, gepersonaliseerde plantenmuur met potten in verschillende maten en kleuren.

Elho sierpotten | Stek Magazine

Klassiek en modern

Wil je je klassieke tuin in een modern jasje steken zonder die romantische touch te verliezen? Kies dan voor een pot uit de Vibia collectie. Deze bestaat uit twee modellen: Vibia straight en Vibia campana. Allebei gemaakt met een ruwe textuur in natuurlijke tint. Perfect dus voor een tijdloze uitstraling in elke tuinsfeer.

Elho sierpotten | Stek Magazine

In de spotlight

In 2030 zal 60% van de wereldbevolking in steden wonen. Zowel buiten als binnen zullen we extra natuur moeten toevoegen. In een donker huis kan het lastig zijn om je planten op de juiste manier te verzorgen. Daar is iets op gevonden: plant light care. Dankzij het speciaal gekleurd licht heb je altijd gezonde en vitale planten. Grondig onderzoek heeft uitgewezen dat bepaalde frequenties optimaal aansluiten bij het groeiproces, zo geniet je altijd van gezonde en bloeiende planten.

Natuurbewust

Elho houdt ervan om van plastic afval mooie producten te maken. Hoe meer er gerecycled wordt, hoe beter. Op dit moment is bijna 70% van de potten gemaakt met gerecycled materiaal. Dat is 5,6 miljoen kilo. En energie? Die halen ze uit de natuur. Letterlijk en figuurlijk. De enorme windmolen die in de achtertuin van Elho staat zorgt ervoor dat alle potten gemaakt zijn met 100% schoon-aan-de-haak windenergie. Mooi toch?

Meer info: elho.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.