Stek Woon & Lifestyle Magazine

Eerbetoon aan klassieker: Hommage collectie in een modern jasje

Villeroy & Boch geeft de tijdloze badkamerstijl van de Hommage-collectie een hedendaagse make-over. Het resultaat? Een harmonieuze fusie van nostalgie en eigentijds design, waarbij klassiek en trendy hand in hand gaan. Het geheim achter deze transformatie schuilt in het behoud van de oorspronkelijke Victoriaanse esthetiek van de Hommage-lijn, terwijl een opwindende nieuwe draai wordt toegevoegd met de trendy trendkleur Pure Black.

Villeroy hommage collectie pure black

Een brug tussen verleden en heden: De Hommage Collectie

Al meer dan twintig jaar staat de Hommage-collectie synoniem voor hoogwaardig badkamerdesign. Het introduceerde een nieuwe standaard in badkamerinrichting, waardoor alledaagse badkamers werden getransformeerd tot luxueuze wellnessruimtes. De kenmerkende wastafel op zuil en het vrijstaande bad op elegante pootjes werden snel iconen van deze verandering. Ze brachten een frisse ambiance in badkamers en straalden een duidelijk gevoel van luxe uit.

Villeroy hommage collectie pure black

Hommage to Hommage eert niet alleen het tijdloze charisma van weleer, maar omarmt tevens zijn eigen intrigerende glamour, in een subtiele en mysterieuze setting die het beste van beide werelden belichaamt.

Villeroy hommage collectie pure black

Pure Black

In onze hedendaagse tijd streven we nog steeds naar een luxueuze badkamerervaring, zij het met een eigentijdse flair. De trendkleur Pure Black voegt een verfrissend modern tintje toe aan de Hommage-collectie, terwijl het naadloos samenvloeit met de tijdloze elegantie ervan. Deze opvallende nieuwe zwarte tint geeft de klassieke stukken een volledig vernieuwde uitstraling, waardoor ze perfect passen bij moderne interieurs en tegelijkertijd een vleugje verfijning toevoegen.

Ware stijl is tijdloos. Niet voor niets staat Hommage al jarenlang voor hoogwaardige elegantie in de badkamer. Ter gelegenheid van ons 275-jarige jubileum geven we deze stijlklassieker opnieuw vorm – in het sprekende Pure Black. Een matte kleur die de badkamer verfraait tot een plaats om even alleen te zijn. Trends komen en gaan. Hommage blijft.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.