Stek Woon & Lifestyle Magazine

Designlamp gemaakt van oude bierfusten

Designnieuws op dinsdag

Voor deze dinsdag spotten we een bijzondere design hanglamp. We hebben al heel wat lampen voorbij zien komen van recyclede materialen. Designlampen van oude tupperware bakjes tot stoere exemplaren van hergebruikte verfblikken. Een nieuw initiatief is van fustlamp.com, gevestigd op de Stookplaats aan de voormalige Gemeentewerf in Hilversum. De fabriekssfeer en de aanwezigheid van de Gooische Bierbrouwerij hebben bijgedragen aan de geboorte van de fustlamp, een designlamp met een industriële look vervaardigd van gebruikte plastic bierfusten.

Industriële hanglamp

De fustlamp is een hanglamp voorzien van een vintage dimbare LED buislamp van slechts 8 watt, een met stof omwonden, gedraaide kabel en een dop gemaakt van bio plastic. De fustlamp is als enkele hanglamp al een eyecatcher, maar staat ook als set van drie of meer heel mooi. De amber kleur van het fust en het warme licht van de LED buis, zorgen voor een mooie sfeer. Elke fustlamp is uniek en wordt geleverd met een levenslange garantie. Leuk detail is dat er aan de lamp een label zit met daarop vermeld welk bier erin heeft gezeten.

Meer informatie fustlamp.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.