Stek Woon & Lifestyle Magazine
Design nieuws - Stek Magazine

Design nieuws: Luxe badkamer

We brengen je graag up to date van alle laatste interieur-nieuwtjes: van internationale woonbeurzen tot design-nieuws van lokale bodem. In deze update zetten we badkamertrends voor je op een rijtje. Alles wat je nodig hebt voor een luxe badkamer. Heb jij een tip voor de redactie? Mail het naar info@stekmagazine.nl

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine

Personal touch

Designer Patrick Frey ontwierp Finion voor Villeroy & Boch. Finion combineert elegant keramiek, luxe meubels en een zeer stijlvol verlichtingsconcept. Helemaal in de trend om aan de hoogste eisen te voldoen van het wellnessgevoel in je eigen luxe badkamer. Lees verder

 

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine - Aquamoon

Healthy water

In Milaan presenteerde Dornbracht een nieuwe water-ervaring met Aquamoon. De vier nieuw ontwikkelde waterstralen hebben een positief effect op je gezondheid en energielevel.
Lees verder

 

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine - Alape

Kleurrijke kommen

Alape brengt twee nieuwe waskom-finishes op de markt: Aqua & Terra. Met een matte en nieuwe poederachtige uitstraling breng je subtiel kleur aan in je badkamer.

 

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine - Maison Ventura

XXL Luxe

Speciaal voor de glamour lovers: de trend in badkamerland is vooral lekker veel luxe. Design Koi van Maison Valentina is heerlijk ‘over de top’.

 

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine - Stonetto -Duravit

Tintje grijs

Goed nieuws voor de liefhebbers van de industriële betonlook: douchebak Stonetto van designmerk Duravit is nu ook verkrijgbaar in betongrijs. Combineer met houten badkamermeubels en je bent helemaal anno 2018.

 

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine - Tinekhome

Fijn badlinnen

In de collectie 2018 van TinekHome vind je badlinnen van fijne natuurlijke materialen. Lees verder 

 

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine - Sphinx

Ronduit elegant

Voor een tijdloze uitstraling ontwierp Sphinx een nieuwe serie VariForm-wastafels. Ga je voor elegant? Kies dan voor een ronde of ovale vorm.

 

Luxe badkamer - Design - Stek Magazine - Blomus

Scandinavian touch

Met de nieuwe badkamercollectie van Blomus, ontworpen door Nina Thöming, geef je jouw badkamer een Scandinavisch tintje. Lees verder

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.