Stek Woon & Lifestyle Magazine
Design en stijl voor de badkamer | Stek Magazine

Design en stijl voor de badkamer

Smaken verschillen. Daarom biedt Cosentino voor iedereen de perfecte sfeer voor de badkamer. Of je nu veel of weinig ruimte hebt: je wilt een sfeervolle basis waar jouw gezin zich comfortabel voelt. Ontdek de vele stijlen, kleuren en afwerkingen van Cosentino. Ga je voor klassiek of modern?

Details maken het verschil

Ook in de badkamer zien we de ‘black’ trend terugkomen. Met donkere kleuren heb je al snel een sfeervolle spa. Dat gevoel wordt helemaal bevestigd met de prachtige details in de materialen. Een natuurlijke look die zowel in een moderne als klassieke stijl uitstekend past.

Stijl voor de badkamer | Cosentino | Stek Magazine

Dekton Natural Collection Eter

Met een donkere, granieten structuur in zwart- en grijstonen biedt Eter een basis met rustige contrasten. Zo creëer je een eigentijdse uitstraling. Het fijne van Dekton is dat je het veelzijdig kunt toepassen: van vloeren tot meubels. Dat maakt het ideaal voor de badkamer.

Silestone Eternal Noir

Eternal Noir maakt van elke badkamer een elegante verschijning. Het ontwerp is rustig, donker en warm. Een heerlijke basis om relaxt te badderen en douchen. En ook Silestone kan tegen een stootje, is vlekbestendig en makkelijk schoon te maken. Dat zijn natuurlijk eigenschappen die we in elke badkamer graag zien!

Jouw vloer, jouw keuze

Ook als het gaat om vloeren, is Dekton de beste keuze. Naast veel kleuren en afwerkingen kun je ook kiezen welk formaat het mooiste staat. Tap op een formaat en ontdek welke patronen er ontstaan. Zo zoek je straks heel gericht jouw nieuwe vloer uit.Stijl voor de badkamer | Cosentino | Stek Magazine

Dekton Natural XGloss Collection Natura

Deze prachtige, natuurlijke marmerlook vormt een goede basis. Je kunt ‘m mixen & matchen met je mooiste accessoires en zachtste handdoeken. Alle Dekton® XGloss kleuren zijn mechanisch gepolijst met een stralende kristalglans. Dankzij nanotechnologie is dit materiaal ook waterafstotend en enorm vlekbestendig.

Stijl voor de badkamer | Cosentino | Stek Magazine

Dekton Liquid Sky

Alle Dekton® XGloss kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en hebben een sprankelend karakter. De unieke eigenschappen van Liquid Sky bestaan uit een witte basis met stromende grijze aders.

Stijl voor de badkamer | Cosentino | Stek Magazine

Dekton Natural Collection Aura15

Aura brengt een eerbetoon aan Calacatta en Carrara marmer, maar verrast toch met een heel eigen persoonlijkheid. De aderen tegen een witte achtergrond doen denken aan het lijnpatroon van natuursteen. En dat maakt het prachtig materiaal om elke badkamer om te toveren tot een ware saunabeleving.

Stijl voor de badkamer | Cosentino | Stek Magazine

Dekton Stonika XGloss Collection Helena

Geïnspireerd op onyx natuursteen bevat Helena een vloeiende combinatie van wit- en grijstinten.

Je badkamer vraagt om kwalitatieve materialen die tegen van alles bestand zijn. Zo voldoen ze aan de eisen op het gebied van vocht en hygiëne voor badkamers.

Dekton bladen badkamer

Dekton Natural Collection Edora

Warm grijs, dat je zowel bij een klassieke als een avant-garde stijl kunt inzetten. Met Edora creëer je een neutrale, minimalistische ruimte, waarin je perfect andere tinten kunt combineren.

Dekton vloeren badkamer

Dekton Natural Collection Sasea

Deze kleur is geïnspireerd op Caliza Sahel-kalksteen. Deze is erg elegant en heeft de kwaliteit van Dekton. De grijs-crèmeachtige kleuren en het ontwerp van Sasea zitten vol met details, maar houden toch de kalme, gecontroleerde structuur.

De materialen voldoen aan al je eisen voor kwaliteit, duurzaamheid en hygiëne: een minimaal aantal voegen, hygiënische bescherming en een lage poreusheid.

Mooi en praktisch

Van vloer tot badkamermeubel: je kunt Dekton en Silestone gebruiken voor veel toepassingen. Om eenheid te creëren, kun je de wastafel bijvoorbeeld ook van dit materiaal laten maken. Zo heb je niet alleen een heel mooi, maar ook blijvend resultaat. En wel zo belangrijk voor elke badkamer: je kunt het materiaal eenvoudig reinigen. Door een minimaal aantal voegen is het ook veel hygiënischer. De badkamer schoonmaken was nog nooit zo leuk… In ieder geval nog nooit zo makkelijk!

Meer informatie over Dekton® collecties van Cosentino

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.