Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stap voor stap je slaapkamer stylen

Denim drift dreams

De grote verffabrikanten hebben hun kleuren voor 2017 bekend gemaakt. Flexa kwam met Denim Drift: een zwoele blauwtint die zich perfect leent voor de slaapkamer. We konden het natuurlijk niet laten om dit uit te proberen en gaven een slaapkamer een totale make-over. Wat vind je van het resultaat?

Zachte basiskleur met gezellige accessoires

Een groot deel van ons leven brengen we door in de slaapkamer. Toch wordt het vaak vergeten om die gezellig aan te kleden. Zonde, want met een warme en serene sfeer is het veel makkelijker om echt tot rust te komen. Wat je daarvoor nodig hebt? Een zachte basiskleur zoals Denim Drift, gezellige accessoires van natuurlijke materialen en lekker veel zachte dekens en kussentjes.

Sierkussen donkerblauw
Plaid met kwasten
Siermand
Kussenhoes veren
Vloer plaid

Blauw is een heerlijke kleur voor de slaapkamer

Rustig, zwoel en het doet gelijk een beetje denken aan nacht. Enkele experts beweren zelfs dat een blauwe kamer het best slaapt. Kortom: geen enkele reden om niet voor het nieuwe Denim Drift te kiezen. Combineer deze kleur met natuurlijke materialen en verschillende tinten blauw, groen en grijs voor een dromerig effect.

Natuurlijke materialen

Buiten wordt het kouder en kouder, dus willen we dat het binnen lekker warm en gezellig is. Zeker in de slaapkamer. Kies je voor een aardse kleurtoon als Denim Drift? Dan mogen natuurlijke materialen ‘natuurlijk’ niet ontbreken. Kies accessoires van hout, glas en wol voor een knusse sfeer. Je brengt heel wat uren in je slaapkamer door, dus maak er jouw heerlijke stekje van.

Poster botanic
Vaas grijs
Bankje en pot geverfd met Denim Drift

Blauw en groen passen niet bij elkaar?

Denim Drift bewijst het tegendeel. Deze zachte, blauwgrijze tint laat zich perfect combineren met kleuren zoals muisgrijs en verschillende nuances groen. Gebruik het denim als basis en kies er gezellige plantjes, kaarsjes en accessoires bij uit. Zo wordt jouw slaapkamer een plek waar je altijd met een warm gevoel wakker wordt. Zelfs hartje winter.

Foto’s & styling: Souraya Hassan, Binti Home
Tekst: Marlene Rooseaman
Locatie: Sharita Harcharan, Capelle aan den IJssel

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover