Stek Woon & Lifestyle Magazine
Douchekraan | Stek Magazine

De voordelen van een douchekraan

Je begint de dag met een heerlijke douche. En eigenlijk staan we nauwelijks stil bij deze vanzelfsprekendheid. Een kraan is tenslotte een kraan. Maar is dat wel zo? Je hebt tegenwoordig zoveel keuze voor een douchekraan. We brengen je op een paar ideetjes. Van het aanbrengen van een stijl, mengen van water en nog meer genieten van je douche.

Douchekraan | Stek Magazine | badkamerdepot.be

Verhuizen of verbouwen

Heb je een nieuwe woning of ga je verbouwen? Dan ga je uiteraard nadenken over de keuzes voor je badkamer en een nieuwe douchekraan. Bij het maken van een goede plattegrond is het handig om te bekijken waar je leidingen lopen. Leidingen voor de aansluiting van water kun je vaak nog verplaatsen. Houd hier rekening mee in je ontwerp. Als je toch gaat verbouwen of een nieuwe douche gaat plaatsen, kun je ook overwegen om meteen een inbouw douchekraan te nemen. Je voorziet je doucheruimte hiermee van een strakke uitstraling en afwerking omdat alleen dat gedeelte nog zichtbaar is dat nodig is voor het bedienen van de kraan. Je douchewand is zo een egaal geheel. Voor het aanschaffen van een mooie en kwalitatieve douchekraan neem je een kijkje bij de Douchekranen van Badkamerdepot.be

Douchekraan | Stek Magazine | badkamerdepot.be

Juiste temperatuur

Voor de één kan het water niet heet genoeg zijn en de ander heeft liever een lauwe temperatuur. Om te voorkomen dat je elke dag eindeloos naar de juiste temperatuur zoekt, is een thermostaat douchekraan echt een uitkomst. Deze kraan heeft twee draaiknoppen. Eentje voor de waterdruk en eentje voor de temperatuur. Je hoeft maar één keer je juiste temperatuur te mengen en de kraan onthoudt deze. Ook wanneer iemand anders de kraan gebruikt. Zo kan iedereen in huis lekker en snel douchen!

Regendouche zwart | Stek Magazine | badkamerdepot.be

Upgrade je douchekraan

Wil je een nieuwe look in de badkamer maar geen rigoreuze make-over? Zoek het dan in de accessoires. En daar horen wat ons betreft ook de kranen bij. Ga je voor een moderne uitstraling? Vervang je kranen door bijvoorbeeld een mengkraan in chroom. Voor een elegante look is roze getinte messing prachtig. En voor trendy kies je voor een mengkraan in Mat messing zwart. Maak het af met zwarte accessoires op je badkamermeubel. Zoals een mooie zwarte beker, zeephouder en zachte zwarte handdoeken. Zo upgrade je je badkamer met een klein budget maar een groots effect.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.