Stek Woon & Lifestyle Magazine

Chris Hegeman & zijn werk voor Villeroy & Boch: Bathroom poetry

Zijn designs zijn modern en eigentijds, de functies van producten tot in detail doordacht. Als productdesigner van Villeroy & Boch drukt Nederlander Chris Hegeman al meer dan 10 jaar zijn stempel op het design van de badkamer- en wellness producten van Villeroy & Boch.

Geheel in de traditie van het Dutch Design – de typisch Nederlandse designstijl – zijn de ontwerpen minimalistisch en experimenteel en eigen. Chris Hegeman omschrijft zichzelf als een perfectionist en dit komt in zijn werk tot uitdrukking. Met veel liefde zorgt hij er altijd voor dat het comfort van de gebruiker centraal staat. “Details maken het verschil,” zegt hij.

Bekroonde designs

De visie van de Nederlandse ontwerper wordt ook door internationale designexperts gewaardeerd. Zijn designs voor de Squaro Edge 12 baden en het Just Silence spabad zijn bijvoorbeeld met talloze gerenommeerde designprijzen bekroond. Daarnaast ontwierp bij de Subway 2.0 collectie. Bekijk de persoonlijke visie van Chris Hegeman over stijl, design en de betekenis van de badkamer:

Just Silence: succesvol teamwork

Met Just Silence hebben Chris Hegeman en zijn vaste designpartner Johan de Groot een volledig nieuwe interpretatie van het whirlpool-design gecreëerd. Ze verkenden de grenzen van de productiemogelijkheden om een subtiel design te realiseren dat de gebruiker een optimaal comfort biedt. Hun toonaangevende ontwerp werd bekroond met de gerenommeerde iF Design Award 2015 en de Red Dot Design Award 2016.

Squaro Edge 12

Met de Squaro Edge 12 geniet je niet alleen van een heerlijk comfort in de badkamer, maar ook van een doordacht design. De unieke collectie kenmerkt zich door een buitengewone vorm van de rand die 12 mm smal is. Om water te besparen heeft het bad een baddiepte van 45 cm, heeft uiteraard ook een geïntegreerde afvoer- en overloop en is in de gangbare maten ook als inbouwvariant verkrijgbaar. Een kleur in de badkamer is heel persoonlijk. Kies je voor rustgevend blauw of juist inspirerend groen? Kleuren bepalen de sfeer en daarom kun je in de Squaro Edge 12 serie kiezen ook unieke kleuren. Zo personaliseer je je badkamer.

Bekijk hier alle Squaro Edge 12 baden

Subway 2.0

Ook ontwierp Chris Hegeman de veelzijdige collectie Subway 2.0 met ronde vormen en hoekvormen. Het uitgebreide assortiment biedt verschillende mogelijkheden voor de inrichting van de badkamer. Zo kun je ook een wat kleinere badkamer comfortabel inrichten. Maak het helemaal persoonlijk met de ruime keuze aan wastafels. Details zoals diepe waskommen zorgen voor optimaal comfort en een prachtige uitstraling.

Naar de Subway 2.0 collectie

Profiteer van de Villeroy & Boch spa-actie: jouw ultieme spa-moment in je eigen badkamer. Met korting.

Wie droomt er niet van? Een whirlpool in de badkamer om thuis te genieten van het ultieme spa-gevoel. Villeroy & Boch heeft voor elk massagetype, elke voorkeur en elke eis precies de juiste indoor whirlpool. Hierbij beschikt elke whirlpool over een optimale positionering van de massagejets en een geïntegreerde verlichting, die het heerlijke bubbelbad nog fijner maakt.

Welke wellness-variant je ook kiest: het door jou gewenste whirlpoolsysteem kan met groot aantal elegante Villeroy & Boch baden worden gecombineerd. Er ontstaat zo een zeer esthetische all-in-one oplossing, speciaal voor jouw spa-moment.

Wil jij ook een wellness beleving in jouw eigen badkamer? Koop dan uiterlijk 31 december een Combisysteem van Villeroy & Boch bij een deelnemend dealer, en ontvang het rechthoekige inbouwligbad* (van één van de geselecteerde actie collecties) cadeau. Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar de actie

Bekijk hier de deelnemende dealers

Whirlpools voor een healthy body

Een whirlpool werkt niet alleen ontspannend voor de geest. De waterjets zorgen voor een doelgerichte stimulatie van jouw spieren en stimuleren de lokale stofwisseling. Zo werk je tijdens het ontspannen ook nog eens aan je gezondheid!

 

Wil je nog meer badkamerinspiratie? Bekijk dan de Villeroy & Boch Badkamer inspirator of bezoek één van onze verkooppunten

Voor meer informatie over Bathroom poetry en Chris kijk je op villeroy-boch.nl
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief
*De whirlpool actie geldt bij aanschaf van een Combisysteem. Dit systeem biedt een combinatie van luchtmassages en ontspannende watermassages.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.