Stek Woon & Lifestyle Magazine
Buitengewone balans | Stek Magazine

Buitengewone balans

Lichte kleuren, comfortabele meubels en mooie accessoires vormen de basis voor elk succesvol interieur. De finishing touch maakt het verschil tussen een huis en een thuis. Die ene blikvanger die je huis tot leven brengt. Deze organische mos cirkel is een waar kunstwerk aan de muur en brengt de natuur letterlijk naar binnen. Zo breng je je huis in een buitengewone balans.

Styling Klaas Hogeweg @dutchguy84
Locatie Amsterdam
Tekst Elana van den Berg

Kunstwerk van Mos aan de muur | Stek Magazine

Buitengewone materialen

De zoektocht naar de juiste interieurkleuren staat vaak als eerste op de to-do-list. Begin eens eerst met de structuren en materialen in huis! Deze elementen zijn kenmerkend voor de gehele look!

Organische en urban stijl, tegenpolen of buitengewone balans?

miscirkel

Mos cirkel
100% natuurlijk
vanaf € 275

Meni Steel Stand Blue
46 x 15 cm
€ 85,50

Bowl Ruka Stripe
16 x 5,5 cm porcelain
€ 8,95

Buitengewone balans | Stek Magazine

Wil je het graag ruimtelijk en rustig laten ogen? Denk dan vooral aan organische materialen en stoffen. Linnen heeft bijvoorbeeld een frisse, luchtige uitstraling, maar is ook prima te combineren met een warmere stof als wol. Ook staan natuurlijke materialen prachtig samen met ruwe elementen als beton en baksteen. Zo geef je je organische stijl een urban look.

Dutchguy84 Instagram | Stek Magazine

Strak en clean, vloeiend en vrij

Een goede balans betekent niet dat alles strak en clean moet zijn. Juist materialen met een verschillende structuur of reliëf zorgen voor een levendig maar harmonieus geheel. Ook met een diversiteit aan patronen geef je je interieur wat extra pit.

Buitengewone balans in huis | Natuurlijke kleuren en accessoires | Stek Magazine

Strakke patronen voor een opgeruimd gevoel.

wehkamp home vloerkleed hero
230 x 160 cm
€ 197

Buitengewone balans in huis | Natuurlijke kleuren en accessoires | Stek Magazine

Het zit in de details!

Nadat je de basismaterialen en grote meubels hebt bepaald, kan je aan de slag met details. En daar hoort natuurlijk groen bij. Breng letterlijk de natuur in huis door planten en bijvoorbeeld pluimen toe te voegen.

Durf te experimenteren!

Buitengewone balans in huis | Natuurlijke kleuren en accessoires | Stek Magazine

Deins dus niet achteruit voor het uitbundig experimenteren met materialen en structuren en denk aan alle voordelen die het oplevert. Ruimtelijkheid, levendigheid, ga zo maar door. Ontdek wat voor jou de buitengewone balans is.

Keramieken kandelaar
6,5 x 18 cm 100% keramiek
€ 14,99

Bamboe Waaier
54 cm bamboe
€ 13,99

Buitengewone balans | Shoppen woonaccessoires

Vase Kaida M
25 x 47 cm
€ 79,94

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.