Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken Stek Magazine

Binnenkijken: een pand uit 1900

Huis en interieur van Lindy

Soort huis: Beneden- en bovenwoning
Soort bouw: Bestaande bouw uit 1900
Woonoppervlak: 75 – 100 m2
Aantal kamers: 2
Woonstijl: Scandinavisch
Instagram: @styling_enzo

Gele zitbank interieur

Oud huis met mooie details

Lindy (27) woont samen met haar vriend in het centrum van Alkmaar. Lindy over haar huis: “We wonen in een hele fijne buurt in een oud pand uit 1900. Dit huis is een aantal jaren terug opgedeeld in twee woningen waarvan wij nu de bovenste twee etages hebben. Een speelse indeling waar de woon- en eetkamer van elkaar zijn gescheiden door middel van een gangetje.

Boven hebben we een lekker royale badkamer een overloop met kasten en één slaapkamer. Het is een oud huis en dit maakt het voor ons zo leuk door de vele details die er in terug te vinden zijn zoals de unieke ronde ramen boven en het puntje om onder te slapen.”

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent, een prachtig ingericht terras, een droomtuin of net een nieuwe badkamer? Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.