Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnenkijken: licht, ruim met natuurtinten

Even binnenkijken bij dit geweldige penthouse in hartje Berlijn. Met een totaal oppervlakte van 320m2 en drie terrassen is dit een uitzonderlijk groot penthouse. Architect Santiago Brotons maakte het ontwerp: licht, ruim en met een mannelijke touch. Kijk je mee?

woonkamer new york loft style

Mooie designmerken

“Om een dergelijke grote ruimte in te richten is een samenwerking met mooie merken van belang,” licht architect Brotons toe. “Ik gekozen voor grote namen. Het merk Muun voor de bedden, Bocci voor de verbazingwekkende lampen, Hygge Interieur voor de kleinere accessoires en Norr11 voor het tuinmeubilair, de banken, tafels en  stoelen. De geweldige kunst is verzorgd door Isabella Trimmel.”

slaapkamer aardse tinten

 

 

001-loft-berlin-santiago-brotons-design-1050x700

Aardse tinten

Santiago Brotons werkt graag met zwarte en aardse kleuren en natuurlijke materialen. De combinatie van leer, staal en zachte stoffen geven het interieur elegantie. De ruimtes zijn veelal opengelaten, de stoere balken in zicht, prachtige grote ramen en de ruwe baksteen muren. Door de verschillende plafondhoogtes krijgt elke ruimte een andere dimensie.

woonkamer new york loft styleKunst by Isabella Trimmel

Kunst is iets heel persoonlijks en moet goed passen bij de rest van de inrichting. Doordat het appartement veel ramen heeft en het licht gedurende de dag verschillend binnenkomt, verandert ook de kunst. Santiago Brotons koos speciaal voor het werk van Isabella Trimmel en plaatste de meeste werken op de vloer. “Het geeft een New York lof style effect,” vindt Santiago. Een ander kunstwerk zijn de lampen van Bocci. Perfect voor deze ruimte.

woonkamer new york loft style Stek Magazine modern badkamer ontwerp modern badkamer ontwerp Stek Magazine
Fotografie: Magnus Petersson

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.