Stek Woon & Lifestyle Magazine
Werkbank in woonkamer

Binnenkijken 2 onder 1 kaphuis: “Onze grootste trots is de werkbank”

Niets leuker dan een kijkje nemen in andere huizen. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina. Vandaag geeft Maud ons een kijkje in haar 2 onder 1 kaphuis.

Huis en interieur van Maud

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: jaren 30
Woonoppervlak: 150 – 250 m²
Aantal kamers: meer dan 8
Woonstijl: Industrieel
Instagram: @maudshome

Jaren 30 woning

Maud woont in een prachtige 2 onder 1 kapwoning uit de jaren 30 in Geleen. De helft van de tijd woont zij daar met z’n vieren. “Mijn lief heeft twee kids”, vertelt Maud. “Eentje van 18 en eentje van 16. We kochten deze woning anderhalf jaar geleden en hebben er echt ons thuis van gemaakt. We houden van stoer, industrieel en vooral eigen. Dus vooral niet volgens de standaard en voorspelbaar.

Werkbank in woonkamer

Onze grootste trots is absoluut de werkbank in de kamer. En natuurlijk de heerlijk grote ruimte van de woonkamer/keuken.”

De tuin en de badkamer zijn de volgende grote projecten!

 

Dank je wel Maud voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw mooie huis!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Je mag de foto’s ook sturen naar info@stekmagazine.nl Doe je mee?

 

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.