Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken Stek Magazine

Binnenkijken: Boederijwoning

Huis en interieur van Alette

Soort huis: Vrijstaand
Soort bouw: Jaren 30
Woonoppervlak: 150 – 250 m2
Aantal kamers: meer dan 8
Woonstijl: Landelijk
Instagram: @bijmarie

Boerderij in landelijke moderne stijl

Wonen in een boerderij

De man van Alette heeft een boerenbedrijf waar zij wonen in de oorspronkelijke boerderijwoning. Alette over haar huis: “Ons huis is in 1908 gebouwd door de overgrootopa en oma van mijn man, namelijk Hendrik en Maria. Vandaar mijn Instagram-naam ‘bij Marie’!

Er komt eigenlijk wel nog een triest staartje aan dit verhaaltje, want deze Maria overleed namelijk op het kraambed van haar 10e kind en werd maar 39 jaar. Ze vroeg aan haar man of hij het huiscafé wilde sluiten, zodat haar kinderen niet in een café hoefden op te groeien. Sinds die tijd is ons huis een gewoon woonhuis geworden en nu wonen wij er met veel plezier!”

Boerderij in moderne landelijke stijl ingericht Boerderij in moderne landelijke stijl ingericht Boerderij in moderne landelijke stijl ingericht

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent, een prachtig ingericht terras, een droomtuin of net een nieuwe badkamer? Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.