Stek Woon & Lifestyle Magazine
Wit gecombineerd met pastel kleurtjes

Binnenkijken bij Wendy

Huis en interieur van Wendy Jansen

Soort huis: Beneden- en bovenwoning
Soort bouw: Bestaande bouw
Woonoppervlak: 0-50 m2
Aantal kamers: 3
Woonstijl: Scandinavisch
Instagram: @wenn.d

Flink wat emmers witsel

Wendy woont in een oude, kleine maar fijne bovenwoning in Amersfoort. Wendy over haar huis: “Het is hier vrij lastig om een huurwoning te vinden. Ons huisje hebben we uiteindelijk via facebook gevonden, de vorige bewoner was denk ik niet zo met interieur bezig. Op (bijna) alle muren zitten houten schroten en die waren dan ook nog lekker bruin, zelfs het plafond. Er zijn dus flink wat emmers witsel doorheen gegaan. Ik hou van wit gecombineerd met fijne pastel kleurtjes! Gek op accessoires en ben ook wekelijks aan het schuiven en veranderen. Ondanks dat dit bedoeld was als tijdelijk totdat we in aanmerking kwamen voor een sociale huurwoning, woon ik hier met heel veel plezier en voelt het heel erg als thuis!”

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent, een prachtig ingericht terras, een droomtuin of net een nieuwe badkamer? Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.