Stek Woon & Lifestyle Magazine

Balkon ideeën voor de herfst: 3 x moodboards

Wist je dat het viooltje gekozen is tot tuinplant van de maand oktober? Leuke van dit plantje is dat je ook in de herfst vrolijke kleuren op je terras of balkon kan hebben. Ze zijn er in verschillende kleuren. Hieronder vind je drie moodboards voor balkon ideeën met de viool in de hoofdrol.

# 1 Energiek en kleurrijk

Dit is een ideale stijl voor buitenmensen die houden van moderne vormen, felle kleuren en dessins die lekker veel energie opleveren. Het viooltje, waar vaak een zonnig gezichtje in te zien is, past perfect in deze herfsttrend. Heb je zin in een beetje vrolijkheid? Kies dan deze felle knalkleur geel.

#2 Harmonieus en geborgen

Rust en gelijkheid staan centraal op dit moodboard. Trendy pastelkleuren en zachte materialen zoals velvet geven je een relaxed gevoel. Het viooltje in zacht roze of paars, voelt zich helemaal thuis op dit harmonieuze balkon of terras.

#3 Knus en romantisch

Creëer het ultieme knusse gevoel en maak een beschut plekje. Met fijne plaids en zoete kleuren tover je je balkon om tot een romantisch paradijsje. Helaas kunnen de kussens en plaids niet altijd buiten liggen in de herfst. Daarom is een viooltje in een passende tint ideaal om toch een fijn sfeertje en kleur te houden als je naar buiten kijkt.

Bron: Mooiwatplantendoen.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.