Stek Woon & Lifestyle Magazine

Badkamers op z’n Scandinavisch

Villeroy & Boch winactieVilleroy & Boch werkt steeds meer samen met gerenommeerde ontwerpers om badkamerproducten mooier en mooier te maken. Designs worden strakker, producten comfortabeler en de aankleding sfeervoller. Onder deze topdesigners van Villeroy & Boch: Oliver Schweizer Een internationale ontwerper die zich sterk laat beïnvloeden door de Scandinavische stijl. Laat je onderdompelen in zijn prachtige badkamers en… win een trip naar Kopenhagen!

Ontspanning spat ervan af

Speciaal voor Villeroy & Boch ontwierp Oliver Schweizer de Legato collectie: een strak en elegant design waar de ontspanning vanaf spat. De spectaculaire wastafel lijkt te zweven. ‘s Avonds wordt dit effect versterkt door de bijbehorende ledverlichting. Leuk om te weten: het meubilair van Legato is greeploos en kan bovendien naar eigen smaak worden aangepast. De meubels zijn sinds kort ook leverbaar in de trendkleur White wood.

Villeroy & Boch Legato
legato_kollektion_slide-2
legato_kollektion_slide-6

Rechtlijnig elegant

Door slimme details zoals geïntegreerde ledverlichting en afgeschuinde kanten ontstaat de indruk dat ook het Legato bovenblad zweeft. De greeploze fronten zijn in verschillende kleurtinten verkrijgbaar en maken het meubilair van de collectie verfijnd elegant. Mix and match met bijvoorbeeld de Legato meubelwastafels of een van de vele andere opzetwastafels.

Net zo mooi als praktisch

De nieuwe Legato collectie is niet alleen elegant van vorm – alle designonderdelen zijn ook nog eens perfect op elkaar afgestemd. In de strakke vormgeving van het bad komen de rechte lijnen uit de rest van het meubelprogramma terug. Net als de wastafel is het bad lekker diep en heeft een praktische, brede rand. Dit zorgt voor de noodzakelijke bergruimte in de badkamer.

Villeroy & Boch Legato
Villeroy & Boch Legato
Villeroy & Boch Legato

Oliver Schweizer:

“Design is de verbinding van het alledaagse en het esthetische”

Producten zodanig ontwerpen dat de gebruiker zich er prettig bij voelt. Volgens dit credo ontwikkelt productdesigner Oliver Schweizer uit Stuttgart al meer dan 20 jaar hoogwaardige badkamercollecties voor Villeroy & Boch. Met heldere vormen, royale meubels en fijne lichtinval creëert hij steeds weer een rustige en tijdloze badkamerarchitectuur. Daarbij staat functionaliteit altijd aan de top van zijn prioriteitenlijstje.

Oliver Schweizer Villeroy & Boch
Villeroy & Boch Legato animation
Oliver Schweizer Villeroy & Boch

Schweizer maakt telkens weer gebruik van vormaspecten en technologieën van andere branches om verrassende oplossingen voor de badkamer te ontwikkelen. Zijn designstudio Schweizer Design Consulting is actief voor bekende bedrijven uit sectoren zoals auto-industrie, kantoor, huishouden, gezondheid, lifestyle en sport. Oliver Schweizer is veelvuldig bekroond met internationale prijzen; recent nog met de Red Dot Design Award 2016 voor Villeroy & Boch collectie Legato.

Zelf de Scandinavische sfeer proeven?

Het minimalistische Scandinavische design is de ultieme inspiratiebron voor designer Oliver Scheizer. Zelf ervaren waarom? Doe dan tot 31 oktober 2016 mee met onze prijsvraag en win een weekend naar Kopenhagen voor 2 personen. Inclusief zakgeld en insiderstips van Oliver Schweizer himself. Naar de prijsvraag

Villeroy & Boch Winactie Kopenhagen

Wil je nog meer badkamerinspiratie? Bekijk dan de Villeroy & Boch Badkamer inspirator of bezoek één van onze verkooppunten

Voor meer informatie over Bathroom poetry en Oliver Schweizer kijk je op villeroy-boch.nl
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.